Három sérültje van annak a balesetnek, amely Soltvadkert közelében, az 54-es főút 43-as kilométerénél történt pénteken délután. Az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták a hatóságok.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Egy svájci rendszámú Dacia Soltvadkert felé haladt, amikor a mögötte haladó Volkswagen sofőrje fékezés nélkül belehajtott a kocsi hátuljába. Az ütközés következtében a Dacia átsodródott a bal oldali sávba. Úgy tudjuk, a Daciában jobb oldalon elől ülő svájci állampolgár nem használta a biztonsági övet, őt súlyos sérülésekkel szállították a mentők a kiskunhalasi kórházba, míg a Volkswagenben ülő két személy könnyebben sérült a baleset során. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a járműveket. A mentés és a helyszínelés miatt a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS