A kiskőrösi férfi kézisek 11 gólos győzelmet arattak a soltvadkertiek ellen

A vármegyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokságban szereplő Kiskőrösi KSE csapata a hatodik fordulóban is folytatta jó szereplését és egy újabb győzelemnek köszönhetően a fiúk százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát. A kiskőrösi együttes október 14-én hazai környezetben lépett pályára, amikor a Soltvadkerti KUSE csapatát fogadták és 11 gólos győzelmet arattak.

Kiskőrösi KSE-Soltvadkerti KUSE 31-20 (12-6)

A Kiskőrösi KSE csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi KSE – Petróczi-Kis – Gucsi 2, Barna 6, Fang, Laki 8, Ruskó 5, Kiss Tóth 4.
Csere: Káldi (k), Fábián 3, Hunyadi, Szentgyörgyi 3, Wágner.
Edző: Horváth András

A Soltvadkerti KUSE csapata

Soltvadkerti KUSE: Judák – Kincses, Kriszt V. 1, Májer Márk 4, Nyúl Z. 6, Városi 5, Rákóczi 1.
Csere: Hegyi (k), Zsikla (k), Kriszt Á., Májer Martin, Mészáros 3, Nyúl P., Vincze.
Edző: Forgó Erzsébet

A találkozó az első 20 percben szoros volt, mert a vendég fiatalok sok lábmunkával jól védekeztek és a soltvadkertiek kapusa, Judák Gergő két esetben is hétméterest védett, valamint több ziccert is hárított nagy bravúrral. A hazaiak az első félidő hajrájában 7-5-ös állás után tudtak többgólos előnyre szert tenni, amikor a vendégek támadásban és védekezésben is elkövetett hibáiból szereztek találatokat, és hatgólos előnnyel vonulhattak pihenőre (12-6).

A második félidőt nagy iramban kezdték a kiskőrösiek, több gólt is szereztek lerohanásból és a 40. percre már el is dőlt a találkozó, amikor 22-8 volt az állás. A végjátékban már csak a két csapat közti különbség volt a kérdéses, mely során mindkét oldalon születtek látványos, szép találatok.

Petróczi-Kis András – Kiskőrösi KSE játékosa:

-A mai mérkőzésre a megszokott módon készültünk, de tudtuk azt is, hogy egyéb elfoglaltságok miatt több játékosunkra nem számíthatunk majd. Most egy szűkebb kerettel léptünk pályára, így nem tudtuk azt a taktikánkat játszani, hogy végig nagy iramban kézilabdázzunk és lerohanásból szerezzünk sok gólt. Már a mérkőzés elején sok gólhelyzetünk volt, de az ellenfél kapusa kiválóan védett és az ő teljesítményének köszönhetően ekkor még szoros volt az állás. A szünet után ritmust tudtunk váltani és több gólt is szerezve gyorsan eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét. Arra törekedünk a következő mérkőzéseken, hogy a győztes sorozatunk folytatódjon az ősszel és ez minél tovább kitartson. A célunk továbbra is, hogy a legjobb négy között végezzünk az alapszakaszban és rájátszásban is majd szeretnénk egy jó eredményt elérni.

Forgó Erzsébet – Soltvadkerti KUSE edzője:

-A csapatról tudni kell, hogy mindössze három felnőttkorú játékosunk van, a többiek pedig középiskolában vagy felsőfokú intézményben végzik a tanulmányaikat. A játékosok munkahelyi és tanulmányi elfoglaltságai miatt sajnos nem a megfelelő számú edzéssel tudunk készülni a mérkőzésekre. Az idei szezonnak a tavalyi kerettel vágtunk neki, de nehezíti a helyzetünket, hogy a soltvadkerti sportcsarnokot felújítják, így nem tudunk jelenleg hazai mérkőzéseket játszani. A mai találkozó felpaprikázott hangulatban kezdődött egy szomszédvári rangadónak megfelelően. A mérkőzés elején nagyon jól beleálltunk a találkozóba és a kiskőrösiek nem tudták azt a játékukat játszani, amivel eredményesek szoktak lenni. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el, de ma ennyire futotta. Azt látni kell, hogy fizikálisan, méretben és súlyban el vagyunk maradva a felnőtt mezőnytől, de sajnos ma sok ki nem kényszerített hibát is elkövettünk, így nem volt esélyünk még a szorosabb eredmény elérésére sem.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (68 db kép)
MEGOSZTÁS