Október 14-én, szombaton folytatódtak a PETŐFI 200 Emlékévzáró hétvége programjai. Volt könyvbemutató, Ismerős Arcok koncert, majd pedig közös meccsnézés és retró party hajnalig.

 

-Hirdetés-

Szombaton délután 14 órakor a Petőfi Sándor Művelődési Központban Bella László költő verses köteteinek bemutatóját tartották. Az egyik a „Lelkem tengerében”, a másik pedig az „Örvénylő gondolataim” című könyve. A bemutató kezdetén gitárszóval köszöntötte a szép számmal megjelent közönséget Szekeres Máté és Podobni Patrik, majd Domonyi László polgármester mondta el köszöntő szavait. Márfai Péter, volt országgyűlési képviselő is köszöntötte az írót.

Bella László

Bella László két versét két általános iskolás diák szavalata el: Balogh Nikolett és Tóth Bálint személyében. Ezek után maga a költő is köszöntött minden érdeklődőt és megosztotta gondolatait a két új megjelent kötetéről. Köszönetet mondott azoknak a személyeknek, akik segítettek neki a most megjelent köteteinél is, illetve ő is elszavalta egyik versét a „Fehér Karácsony” címűt. A bemutató végén Hirsch Imre, Bella László kedves barátja is felszólalt. A bemutató után a megjelentek kérdezhettek is az írótól. A szervezők pezsgővel is készültek a jeles eseményre.

Sokan voltak kíváncsiak a két kötet bemutatására

Este 18 órakor lépett színpadra az Ismerős Arcok zenekar. A koncertre újra megtelt a nagyszínpad előtti tér. A zenekar jövőre ünnepli 25 éves születésnapját és Nyerges Attila, az együttes frontembere ezt külön ki is emelte. A másfél órás koncert repertoárjából a nagy népszerűségnek örvendő zenekar nagy slágerei sem hiányozhattak. Az utolsó szám pedig most is a Nélküled” volt.

Ismerős Arcok zenekar

Az Ismerős Arcok koncertje után a nagyszínpadi kivetítőn a Magyarország – Szerbia Európa Bajnoki selejtezős csoportmérkőzést tekinthették meg a jelenlévők, majd a találkozó után hajnalig tartó retró buli vette kezdetét Tóth Imivel.

Kapcsolódó cikk
Kezdetét vette a Petőfi 200 Emlékévzáró programsorozat
Kezdetét vette a Petőfi 200 Emlékévzáró programsorozat
Kétnapos programsorozattal zárul Kiskőrösön a PETŐFI 200 Emlékév október 13-14-én. A programok pénteken este kezdődtek, amikor is egy igazán különleges...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS