Új- és használt kerékpárok, e-bike és rollerek árusítása, bérlése, szervizelése Kiskőrösön.

Bolvári Zsolt 2019-ben nyitotta meg kerékpárszervizét Kiskőrösön, ami azóta is folyamatosan bővül újabb és újabb szolgáltatásokkal. Az igényeket figyelembe véve mára már elektromos kerékpárok és rollerek szervizelésével és forgalmazásával is foglalkozik a kiskőrösi vállalkozó.

-Hirdetés-

A hivatalos Bosch szakszervizként működő üzletben -mely Kiskőrösön, a Rákóczi utca 68. szám alatt található- kerékpáralkatrészeket és kiegészítőket is árusítanak. Itt mindenki megtalálja az igényeinek és elképzelésének megfelelő kétkerekű járművet, legyen az használt vagy új, hagyományos vagy elektromos, kerékpár vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő roller.

Kerékpáralkatrészeket és kiegészítőket is árusítanak a kiskőrösi üzletben

Elromlott, meghibásodott a kerékpárja, rollere és nem tudja hogy vigye be a szervizbe? A Bolvári Bike ezt is megoldja, hiszen náluk extra szolgáltatásként háztól-házig szállításra is van lehetőség. Nem kell mást tennie, mint hívja a +36 30/ 455-3619 telefonszámot, és elszállítják kétkerekűjét, majd megjavítva vissza is viszik.

Bolvári Zsolt széles kínálattal és magas szakmai tudással áll a vásárlók rendelkezésére

Hányan jártunk már úgy, hogy útközben ért minket utol a baj? Kilyukadt a kerék, vagy elszállt a fék… Bosszankodva kerestük ilyenkor a telefonba azt a rokont vagy jóbarátot, aki autóba pattanva értünk jött és hazavitt meghibásodott kerékpárunkkal együtt. A szaküzlet tulajdonosától megtudtuk, hogy nem kell többé ilyen szívességet kérjünk ismerőseinktől. Csak hívja a +36 30/ 455-3619 telefonszámot, és Kiskőrös térségében a kétkerekű járművek sárga angyalaként Bolvári Zsolt lesz a megmentőnk. Ha csak egy gyors szervizt igényel a biciklink, rollerünk, a helyszíni javítást követően akár folytathatjuk is utunkat.

Kerékpár kölcsönzésre is van lehetőség a Bolvári Bike-ban

Nincs kézenfekvőbb kirándulási forma Kiskőrös térségében, mint a kerékpárutakkal átszőtt Kiskunság bebarangolása két keréken. Ezt könnyíti meg a turisták számára a Bolvári Bike kerékpárkölcsönzési szolgáltatása. Lehetőség van hagyományos biciklik és e-bike, valamint kerékpárszállító kölcsönzésre is. Azoknak is remek lehetőség ez, akik még csak fontolgatják az elektromos kerékpár vásárlást és előtte kipróbálnák azt.

Új kerékpárok és rollerek terén számos márkát és fajtát forgalmaznak a kiskőrösi szaküzletben. Minden korosztályt és igényt szem előtt tartva a gyermek-, és felnőtt biciklik mellett futóbiciklik is megtalálhatók a Bolvári Bike kínálatában.  
Gyermek-, és felnőtt biciklik mellett futóbiciklik is megtalálhatók a Bolvári Bike kínálatában

Jó hír, hogy a készpénzes és bankkártyás fizetés mellett SZÉP-kártyával is van lehetőség a számla rendezésére. Az államilag támogatott elektromos kerékpár vásárlásra kiírt pályázatokat is elfogadja, partner benne a kiskőrösi Bolvári Bike.

Bolvári Bike – 6200 Kiskőrös, Rákóczi utca 68.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00 – 17:00
Szombat: 8:00 – 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Cím: 6200 Kiskőrös, Rákóczi utca 68.
Telefonszám: +36 30/ 455-3619

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS