A vármegyei harmadosztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjának 9. fordulójában a tabellát jelenleg vezető Akasztó FC II. a címvédő Vadkert FC STE II. gárdáját fogadta. A hazaiak eddig még nem szenvedtek vereséget a mostani idényben, míg a vendégek már két vereségbe is beleszaladtak. A találkozó nagy küzdelmet, kevés helyzetet és egy gólt hozott, amit végül a vendégek szereztek.

-Hirdetés-

A első félidőben mindkét csapat próbálta ráerőltetni akaratát a másikra. Ebből a mezőnyben nagy küzdelem kerekedett. Viszont igazán nagy helyzet egyik oldalon sem alakult ki, mígnem a 42. percben megszerezték a vezetést a vendégek. A hazaiak nem tudták elvenni a labdát Kővári Csabától, aki a tizenhatos vonaláról lövésre szánta el magát. Lökete után a labda a jobb felsőbe csavarodott 0-1.

Szamosit próbálják szerelni az akasztóiak

A második félidőben próbáltak a hazaiak jobban felpörögni. Az 52. percben Palla szerzett labdát a jobb oldalon, majd passzolt Suhajdához, aki pedig egyből továbbította a lasztit Hlavácshoz. Az akasztói játékos közelről nagy helyzetben Englerbe rúgta a labdát. Két perc múlva a túloldalon egy gyors támadást követően Kővári lőtt mellé közelről. A 83. percben Pálinkás passza után Bata küldte kapura a lasztit. A bal alsóba tartó lövésébe bele tudtak érni a hazai védők. A 90. percben Fésüs Tamás beadása után Gubán lőtt közelről mellé.

Így a Vadkert II. elvitte a három pontot Akasztóról. A hazaiak elszenvedték első vereségüket az idei szezonban, míg a vendégek egy pontra megközelítették az Akasztót  ezzel a győzelmükkel.

Frei Tamást, Molnár Dániel támadja
AKASZTÓ FC II. – VADKERT FC STE II. 0-1

Akasztó FC II.: Váczi – Fésüs T., Pecznyik (Szabó Sz.), Suhajda, Podmaniczki (Tóth), Borsik, Gubán, Molnár, Palla, Fésüs D., Hlavács (Győrfi).

Vadkert FC STE II.: Engler – Font (Rózsa), Sztankovics, Frei, Lévai (Pálinkás), Kővári (Somogyi), Viola, Szamosi, Kelemen (Bata), Balogh, Varga.

Fésüs Dávid – Akasztó FC II.: – Újabb rangadóra készült a csapatunk, elvégre a tavalyi bajnokot fogadtuk. Tudtuk jól hogy nagyjából mire számítsunk tőlük, elvégre ismeri mindenki egymást. Aki látta a mérkőzést elmondhatja, hogy egy jó iramú hajtós, a végéig izgalmas mérkőzést láthatott. A vadkerti csapat egy remek találattal vezetést szerzett, amire sajnos nem volt válaszunk a mérkőzés további részébe. Jövő héten igyekszünk javítani a hibáinkat, a Soltvadkertnek pedig további sok sikert kívánok!

Frank Gábor – Vadkert FC STE II.: – Nem a legkedvezőbb előjelekkel érkeztünk a találkozóra. Az Akasztó nagyon jó formában volt. Nekünk voltak kisebb megingásaink a mostani szezonban, de azért egy ilyen meccsen helyezéstől függetlenül, ha fejben rendben vagyunk és koncentrálunk, akkor egy jó mérkőzést tudunk játszani. Szerencsére az elképzelt taktikánkat sikerült megvalósítanunk. Úgy alakult a mérkőzés, ahogyan terveztük. Előnyt szereztünk az első félidőben. A második félidőben tudtunk olyan fontos párharcokat nyerni, ami hozzájárult ahhoz, hogy az ellenfelet nem engedtük felzárkózni, így nem tudta átvenni a területeket és az irányítást az Akasztó. Ma mindenki nagyot küzdött a mi csapatunkból. Erőn felül teljesítettünk, és betartottuk maximálisan a taktikát. További sok sikert kívánok az Akasztónak!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS