Letért az úttestről és az oldalára borult egy személyautó az 5301-es út Kiskőrösről Páhi felé vezető szakaszán október 23-án, a balesetben hárman megsérültek.

Egy Opel személyautó Kiskőrös felől közlekedett Páhi felé, amikor eddig tisztázatlan okból lehajtott az útról, a fák közé csapódott, majd az oldalára borulva állt meg. A kocsiban hárman utaztak, elsődleges információk szerint ketten súlyosan egy fő pedig könnyebben sérült meg. Mindannyiukat a kiskunhalasi kórházba szállították a mentők.
Úgy tudjuk, a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, ezért vér- és vizeletvételre előállították a rendőrök. Azt is megtudtuk, hogy soha nem volt jogosítványa, az autónak sem műszakija, sem biztosítása nem volt és a forgalomból is ki volt vonva.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A kiskőrösi hivatásos tűzoltók áramtalanították az összeroncsolódott járművet. Az érintett útszakaszt a mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS