-Hirdetés-

Az október 20-án megtartott soltvadkerti ünnepi testületi ülésen adta át Temerini Ferenc polgármester 2023-ban a város kitüntető elismeréseit, melyeket a Fodorné dr. Schiszler Terézia aljegyző által felolvasott méltatásokat követően vehettek át.

„Soltvadkert Város Sportjáért” díjban részesítette Fenyvesi Anikó soltvadkerti lakost a sport tiszteletéért, a Soltvadkerti Testedző Egyesület pénzügyi vezetőjeként az Egyesület és a szakosztályok pályázatainak menedzselésében végzett kiemelkedő tevékenységéért, mellyel jelentősen hozzájárult a város sportsikereihez.

Fenyvesi Anikó Kecskeméten a Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett és szerzett középfokú közgazdász képesítést 1997-ben. Ezt követően a BGF Pénzügyi és Számviteli Karán Zalaegerszegen tanult tovább és közgazdászként diplomázott 2003-ban. Több kiegészítő szakmai képzéssel gyarapította ismereteit, így mérlegképes könyvelő, társadalombiztosítási ügyintéző és adótanácsadó.
1999-től dolgozik a Variens Kft-nél főkönyvelői beosztásban.

A szakmához kapcsolódóan számos szakértői kompetenciával rendelkezik, így bérelszámolási szakértő, kettős könyvelés szakértő, egyszerű könyvelés szakértő, gazdasági levelezés szakértő, személyzeti ügyek szakértő, stb.

Fenyvesi Anikó az elismerő díjat 2023. október 20-án vehette át Temerini Ferenc polgármestertől

A Variens Kft. ügyvezető-tulajdonosa Dobszai Zoltán STE elnöksége idején és az Ő felkérésére vállalta el az STE könyvelését és pénzügyeinek intézését.

A feladat attól sokrétű, hogy az Egyesületben sok szakosztály működik, különböző létszámmal, különböző szinten lévő és kvalitású sportolókkal, különböző ritmus szerint működve.

Az Egyesület rutinműködésének menedzselésén túl kezeli az Egyesület és a szakosztályok pályázatait is. Az egyes pályázatokon a külsős pályázatíró céggel közösen dolgoznak, a pénzügyi elszámolások mellett helyi projektmenedzseri feladatokat is ellát. Különösen nagy feladat az un. TAO-s pályázatok lebonyolítása az un. látvány csapatsportoknál, mint a labdarúgás, vagy a kézilabda. Ez utóbbi keretében kezdődhet meg rövidesen a Városi Sportcsarnok régen várt tető- és parkettafelújítása. Ezenkívül nagyberuházások jelenleg nincsenek.

Feladatai közé tartozik az un. Civil-pályázatok kezelése is, melyen bár kisebb összegeket lehet pályázni, de nagyon nagy segítség egy-egy szakosztály számára.
Vérbeli pénzügyesként őrködik a működés és a pénzügyi elszámolások szabályosságán.

Fenyvesi Anikó gyermekével
Nagy örömére a gyermeke is sportol, pingpongozik és sakkozik.

Vallja, hogy a gyermekeket nem élsportra, hanem a mozgás örömére és a sport szeretetére kell nevelni elsősorban.

A hobbija a családja és imádja a munkáját. Szereti, hogy sokrétű dolgot csinálhat, hiszen az említettek mellett több cég könyvelését is végzi.

Anikó elkötelezettsége és szakmai kvalitása révén megbízható munkatársa a mindenkori STE elnöknek, az STE pályázatainak menedzselésével pedig jelentős mértékben hozzájárul a város sportsikereihez.

Szívből köszönjük áldozatos tevékenységét és további sok sikert kívánunk a munkájában!

Kapcsolódó cikk
Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére rendezett ünnepséget követően adták át a városi kitüntetéseket
Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére rendezett ünnepséget követően adták át a városi kitüntetéseket
Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére szervezett ünnepségen ismét kitett magáért a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti...

Soltvadkert, 2023. október 20.

Méltatás forrása: Soltvadkert Város Önkormányzata
Képek: Kovács Gyula/vira.hu

MEGOSZTÁS
Írta: vira