2023. november 11-én, szombaton jótékonysági bálra várták a vendégeket Kecelen, a Városi Könyvtár és Művelődési Ház sport és rendezvénytermébe. Az est a Városi Könyvtár és Művelődési Ház szervezésében jött létre. A bevételt az épület biztonságosabbá tételére fordítják. A könyvtáron belül a galérián kialakított gyermek részlegre szeretnének további korlátokat elhelyezni, ezzel is biztonságosabbá téve a galériát.

A bál elején Ferróné Mencsik Rita, az intézmény igazgatója köszöntötte a megjelent vendégeket. A köszöntő beszéd után két meglepetés műsorral is készültek a szervezők. Elsőként a Kiskőrösi SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola dobtanszakos diákjai adtak elő két dobszámot. Elsőként a keceli tanulók léptek a porondra, majd pedig a kiskőrösi diákok. Mindkét produkcióban afrikai dobzenét hallhatott a közönség, a tanulók felkészítő tanára és vezetője Falusi János vezetésével.

A Kiskőrösi SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola dobtanszakos diákjai
-Hirdetés-

A zenei produkciót követően egy igazán látványos táncos, akrobatikus műsor következett. Mizser Réka, a Halas Fitness Egyesület tagjának előadásában. Réka idén nyáron a Lengyelországban megrendezett Acro Dance Free Európa Kupán bajnoki címet nyert.

Mizser Réka
A műsorok után svédasztalos vacsorát fogyasztották el a vendégek, melyet a Fürtös Vendéglő biztosított. Az est jó hangulatáról a kiskőrösi Soundwitch zenekar gondoskodott.
A jó hangulatot a Soundwitch zenekar biztosította

A bálon értékes tombolatárgyak is gazdára találtak, illetve a Keceli Patachich Gábor Borrend keceli borászainak prezentálásában újborokat és pálinkákat is kóstolhattak a vendégek.

Újborokat és pálinkákat is kóstolhattak a jelenlévők

A szervezők szeretnék megköszönni minden támogatónak, segítőnek és minden olyan személynek a segítségét, aki valamilyen formában hozzájárult a Városi Könyvtár és Művelődési Ház jótékonysági báljának sikeres lebonyolításához.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS