A Fábry 227. adásának lesz vendége a kiskőrösi Kovács Tamás is, aki a lézercsíkok rejtelmeiről mesél majd Fábry Sándor közönségének és a Duna televízió nézőinek. 

Ahogyan azt az előzetesben írják: A kiskőrösi Kovács Tamás mindig, minden körülmények között feltalálta magát – olvasható a https://fabrymost.hu oldalon. Majd így folytatják: amikor elkezdett terjedni az informatika, akkor kitanulta a cégirányítási rendszerek működését, így rövidesen ő lett a szűkebb pátriájában megtelepedett multik első számú rendszergazdája, majd mobiltelefon-és internetszolgáltatásra váltott, amikor éppen az volt a sláger, később DJ lett, és saját mixeivel pörgette fel környékbeli diszkók életét, végül pedig minden vállalkozását félretette azért, hogy azzal foglalkozzon, aminek gyermekkora óta a szerelmese volt: a lézerrel.

Kapcsolódó cikk
Fény derült a lézercsíkok rejtelmeire – kiskőrösi világrekord Floridában
Fény derült a lézercsíkok rejtelmeire – kiskőrösi világrekord Floridában
Florida, Fort Lauderdale, SeminoleHard Rock Hotel & Casino megnyitó 2019.október 24.   A Seminole indiánok tulajdonában álló Hard Rock franchise...
-Hirdetés-

Eleinte azért küzdött, hogy kitanulja, miként működnek a lézerberendezések, ami nem volt könnyű feladat, hiszen, aki ismerte ezt a technológiát Magyarországon, az gondosan titkolta a szakmai fortélyokat.
Később maga is lézerberendezéseket vásárolt, és lézershowkkal járta előbb a szórakozóhelyeket, majd a nagy cégek rendezvényeit, világhírre azonban akkor tett szert a szakmájában, amikor maga is gyártani kezdte a gépeket.
A világsiker szó használata esetében egyáltalán nem túlzó, hiszen a legnagyobb amerikai rendezvények szolgáltatója lett, sőt, megépítette a világ legerősebb lézerágyúját is, hogy azzal világítsa meg a gitár formájú Hard Rock Hotelt, amely egyedülálló a maga nemében.
Mindezt pedig tette a szigorúan véve három főt foglalkoztató, Kiskőrösön működő cégével.
Ha pedig az eddigiek hihetetlennek tűnnek, akkor hallgassa meg inkább tőle magától azt, hogy miként juttatta vállalkozását a csúcsra, és ismerje meg a világon egyedülálló technológiáját is, amellyel hangot is képes egy lézersugárba kódolni.

Kapcsolódó cikk
Petőfi Sándor versei elindultak az űr végtelenje felé
Petőfi Sándor versei elindultak az űr végtelenje felé
Április 15-én este egy lélegzetelállító, világviszonylatban is egyedülálló produkciónak lehettünk szem-és fültanui Kiskőrösön az egész alakos Petőfi szobornál. A Lasershow...

„Meghívást kaptam egy beszélgetésre a műsor keretén belül, hogy meséljek arról hogyan jutottam el Kiskőrösről a nagyvilágba. Életút beszélgetés volt szellemes kiegészítéssel. A 25perces beszélgetésből 10perc lesz a műsorban leadva, melyben próbáltam öregbíteni a város hírnevét” – nyilatkozta hírportálunknak Kovács Tamás

A műsort november 16-án 20:45-kor sugározza a Duna TV. 
227. ADÁS

12. ÉVFOLYAM | 2023. 11. 16.

Hacki Tamás – fütyül a világra
Kovács Tamás – lézerben páratlan
Gaál Dániel – megmondja a magáét
Paulina – Paulina

Forrás, fotó: https://www.fabrymost.hu 

MEGOSZTÁS
Írta: vira