A vármegyei lány U15-ös labdarúgó bajnokságban 11 csapat küzd egymással. A bajnokság 10. fordulójában a Kiskőrösi LC együttese az Izsáki SSE gárdáját fogadta hazai környezetben. A két együttes november 19-én lejátszott mérkőzése nagy küzdelmet hozott, melyen a kiskőrösiek egygólos győzelmet arattak.

Kiskőrösi LC-Izsáki SSE 4-3 (2-1)

A Kiskőrösi LC csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC: Kupsza – Csernik, Takács A., Galambos, Takács T., Lucza, Szabó N.
Csere: Lajkó, Jónás.

Az Izsáki SSE csapata

Izsáki SSE: Tercsi – Patik, Ódor, Kapus, Sörös, Ritter, Csomor.
Csere: Csernák, Kanizsai.

A találkozó első félidejében a 25. percben Kapus Anna találatával az izsákiak szerezték meg a vezetést (0-1). Az első játékrészben sok hibával játszó kiskőrösiek a szünet után a támadások befejezésénél már pontosabbak voltak. A hazai gárda a második félidő 43. percében Takács Tábita találatával kiegyenlített (1-1), majd Csernik Zoé 55. percben szerzett góljával már a vezetést is megszerezték (2-1). A kiskőrösiek az 57. percben galambos Anna góljával már 3-1-re vezettek, de egy szép elfutást követően az izsákiak Kapus Anna újabb találatával ismét szorossá tették a mérkőzést a 65. percben (2-3). A találkozó hajrájában a kiskőrösi Csernik Zoé szerzett újabb gólt (4-2) és a 4-3-as végeredményt az izsáki Patik Kamilla tizenegyesből szerzett találata alakította ki.

Küzdelmes, változatos mérkőzést játszottak egymással a csapatok, melyen a dobogós helyekért küzdő kiskőrösiek nagyon fontos győzelmet arattak.

Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

-Azt kértem a lányoktól a mérkőzés előtt, hogy olyan teljesítményt nyújtsanak, mint az előző fordulóban Kerekegyházán és akkor nem lesz gond a győzelem megszerzésével. Nagyon fontos volt számunkra, hogy nyerjünk, mert így tudtunk versenyben maradni a dobogós helyekért. Sajnos az első félidőben több nagy helyzetet is kihagytunk, ami megbosszulta magát, mert az izsákiak szereztek vezetést. Voltak hibáink, de a szünetben kértem a lányoktól, hogy küzdjünk és tegyünk meg mindent a siker érdekében. Ma ugyan nem játszottunk jól, de a legfontosabb, hogy nyertünk. Amennyiben az utolsó bajnoki mérkőzésünket megnyerjük Kiskunfélegyházán, akkor a második helyen zárhatunk a tabellán és az előttünk álló bajaiakkal a tavaszi szezonban a bajnoki címért küzdhetünk.

Dóka Ádám-Izsáki SSE edzője:

-A tabella állása is azt mutatta, hogy egy kiélezett mérkőzésre készülhetünk és ez a látottak alapján be is bizonyosodott. nagyon jól küzdöttünk és kétszer is visszajöttünk a mérkőzésbe kétgólos hátrány után. A küzdeni akarásunk és a szenvedélyes játékunk megmutatta, hogy a végén majdnem a döntetlent is elérhettük volna. A mérkőzés sportszerű volt, de nagyon küzdelmes és sajnáljuk, hogy pont nélkül kell távoznunk. A kiskőrösiek jól játszottak és további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS