Az Országos Gyermekbajnokságban szerepel a Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapata közül az U11-es gárda. Az együttes Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegyei csapatok ellen szerepel a küzdelemsorozatban.

A lányok december 3-án egy hazai rendezésű fordulóban léptek pályára, amikor két mérkőzést játszottak. A bajnokságról tudni kell, hogy az adott játéknapok fordulói a szezon során mindig más helyszínen kerülnek megrendezésre, amelyek alkalmával 2×15 perces játékidővel a csapatok két mérkőzést játszanak. A Kiskőrösi NKSZSE U11-es gárdája olyan ellenfelekkel mérkőzik meg, mint a kalocsai Gézengúz UKC, a Kézilabda Szeged SE, a Bócsai BLSE, a PC Trade Szegedi Női Kézilabda Egyesület, az MKC-Apátfalva, a Hódmezővásárhelyi LKC, a Deszki SC, a Kecskeméti Sportiskola, a D-V KSE Csávoly, az FKSE Algyő, a szegedi Tisza Volán SC. A december első hétvégéjén megrendezett forduló alkalmával a csapatok Bácsbokodon és Kiskőrösön szerepeltek.

-Hirdetés-

A kiskőrösi sportcsarnokban a helyi lányok a kalocsai Gézengúz UKC és a Kecskeméti Sportiskola I. csapatával mérkőztek meg. A bajnokságban a rendszeres versenyeztetés a cél, nem vezetik az eredményeket, nincsenek helyezettek és díjazottak. A kiskőrösi forduló során a hazai gárdán kívül még pályára lépett a Bócsai BLSE, a kalocsai Gézengúzok UKC, a szegedi Tisza Volán SC, a Kézilabda Szeged SE, valamint a Kecskeméti Sportiskola I. és II. csapata.

A kiskőrösi csapat edzője Czérna Bianka elmondta, hogy a lányokkal heti három edzéssel készülnek és a szorgalmas munka eredményét már lehet látni a pályán is. Most az első mérkőzésükön a kalocsaiak ellen szoros, küzdelmes találkozót játszottak és jó játékot nyújtottak. A kecskemétiek ellen már kevésbé szerepeltek jól, sok eladott labdájuk volt támadásban és védekezésben is előfordultak hibák. A fordulón tapasztaltakról már a mérkőzések után is beszéltek, de a komolyabb értékelésre a soron következő első edzésen lesz alkalom. A csapat számára az idei évben már nem lesz újabb forduló, legközelebb márciusban lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.

A Kiskőrösi NKSZSE U11-es gárdája

A Kiskőrösi NKSZSE U11-es csapatának játékosai, akik a hazai rendezésű fordulóban pályára léptek: Horváth Zselyke (k), Janács Szofi (k), Agócs Letti, Brada Barbara, Csanády Gréta, Dedák Manna, Füleki Panni, Jancsovics Lujza, Kálmán Sára, Markó Petra, Németh Kitti, Pszota Luca, Farkas Lilla, Farkas Gréta.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS