A régi hagyományokra visszatekintő Adventi tér idén is megnyitja kapuit Kiskőrös város főterén december 15-16-17-én, egy egész hétvégén keresztül. 

„Az adventi tér üzenete, mint mindig, hogy együtt, lelassulva készüljük a karácsonyra, Jézus születésére. Ez egy nagyon fontos dolog, hogy együtt, a város főterén megtehessük” – mondta el Domonyi László polgármester. 

-Hirdetés-

Az adventi tér szervezői: Kiskőrös Város Önkormányzata, a Kunság-Média Nonprofit Kft., és a Kőrösszolg Nonprofit Kft. munkatársai minden apró részletre odafigyelnek, hogy minél hangulatosabbá és varázslatosabbá tegyék ezt a hétvégét a látogatók számára.

A művelődési központ előtt, faházakban várják majd az érdeklődőket, akiknek kisebb műsorokkal és finomságokkal kedveskednek majd. A befolyt összegek az adott szervezetek munkáját és céljaik elérését szolgálják.

Kapcsolódó cikk
Adventi Civil Börze 2023 – Karácsonyi Adománygyűjtés Bács-Kiskun vármegyében
Adventi Civil Börze 2023 – Karácsonyi Adománygyűjtés Bács-Kiskun vármegyében
A Bács-Kiskun vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságával és a Civil Központok...

2023. december 15-17. között a kiskőrösi Adventen, Kiskőrösön a Petőfi téren 17:00 – 20:00 óra között süteménnyel, sült kolbásszal, teával és forralt borral várja a tárgyi és pénzadományokat felajánlókat a Civil Központ. A befolyt pénzösszeggel a Rászoruló Magyarokért Egyesületen keresztül a rászoruló családokat támogatják.

További programok ITT

MEGOSZTÁS
Írta: vira