Idén rendhagyó módon már decemberben megrendezésre került a Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikumban a szalagavató ünnepség 2023. december 15-én. Az új időpont oka egyszerű volt, hiszen idén már átadásra került a Wattay új korszerű és modern sportcsarnoka, így nem kellett márciusig várni az intézménynek az ünnepély megrendezésével.

-Hirdetés-

Az ünnepséget a SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola Ifjúsági Fúvószenekara nyitotta meg, majd Lakatos Evelin és Keresztúri Adrián narrátorok köszöntötték a megjelent végzős tanulókat és hozzátartozóikat.

A végzős tanulóktól Keresztúri Adrián 12. osztályos tanuló búcsúzott.

A 10., a 11. és 12. osztályos tanulók látványos produkciókkal és táncokkal készültek. A műsorok sorát a 10.A osztályosok legényes tánca nyitotta.

A 10.A osztályos tanulók legényes tánccal készültek

Az egész műsorfolyam a sport köré épült, volt foci a szurkolókkal együtt.

A sportok sorát a labdarúgás nyitotta

Ezt követően egy ökölvívás mérkőzés kellős közepébe csöppentek a nézők, míg a két bokszoló a ringben küzdött, addig egy koreográfiát mutattak be a 11.B osztályos lányok.

Ökölmérkőzés is volt 

A ring után egy egészen más területre, az uszodába kalauzolták el a közönséget a 11.A osztályos tanulók. Az úszószám végén természetesen a pontozóbírók három 10 ponttal jutalmazták a szinkronúszó válogatott tagjait.

Szinkronúszás

A sportok sorát a kosárlabda zárta, ahová a kosárlabdázókat szurkolóik: a pom-pom lányok is elkísérték.

A kosarasok és a pom-pom lányok

Az egész sportos produkciót egy nagy közös tánc zárta. Ezt követte a szalagtűzés, mely folyamán a végzős diákoknak az osztályfőnökeik tűzték fel a szalagot, míg a végzős osztályok osztályfőnökeinek Franczia László igazgató úr.

Szalagtűzés

Szalagot kapott:

A 3/11/1-es osztály: asztalos, épület- és szerkezetlakatos és pincér-vendéglátói szakember osztályfőnök: Kuti János. A 2/14.A osztály: informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus osztályfőnök: Kardos Bence. A 2/14.B osztály: gépgyártás-technológiai technikus és pénzügyi-számviteli ügyintéző osztályfőnök: Májer-Gubán Dóra Rita. A Kk 13/1-es osztály: érettségi vizsgára felkészítő szakközépiskolai tanulók osztályfőnöke: Francziáné Miks Éva.

Szalagtűzés

A végzős osztályok nevében Harnóczi Balázs 2/14.A osztályos tanuló mondta el beszédét.

Harnóczi Balázs mondott beszédet a végzős tanulók nevében

Az ünnepség zárásaként a 10.B osztályosok modern moldvai táncot mutattak be.

A 10.B osztály zárta az eseményt moldvai táncával 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (342 db kép)
MEGOSZTÁS