A rendkívül népszerű, csodás hangú énekesnő, igazi díva, Szulák Andrea koncertjére hívták Önöket, hogy köszöntsék együtt a karácsonyt váró időszakot a szeretetről, szerelemről született örökzöldekkel, de tekintettel az adventre, természetesen a legkedvesebb karácsonyi dalok sem maradhattak el.

 

-Hirdetés-

Univerzális tehetség, aki ugyanolyan otthonosan mozog a színházi deszkákon, mint a könnyűzene nagy színpadán, de akkor sem jön zavarba, ha egy tévéműsor háziasszonyaként vagy egy tehetségkutató mentoraként kell helytállnia.
Énekhangja lehetővé teszi, hogy a pop, funky, pop-rock, diszkó, jazz és a musical megannyi változatában érvényeset tudjon adni, tehetsége, kitartása, alázata, jókedve, a szeretet ereje pedig abban segíti, hogy immáron több évtizeden keresztül, folyamatosan megújulva jelen tudjon lenni.

Szulák Andrea

Az énekesnő, színésznő zenés estjére azokból a magyar slágerekből is válogat, amelyek a legtöbb örömet ajándékozták neki az elmúlt évtizedekben. Nem csak popdallamok, de régi slágerek, musical részletek és feldolgozások is színesítik a műsorát.

Garantáltan felejthetetlen koncerten vehettek részt, akik eljöttek december 15-én, az este 18 órakor kezdődő zenés estre az Evangélikus Templomban, Soltvadkerten.

„Néhány évvel ezelőtt megszületett egy gondolat. Egy gondolat, hogy milyen jó lenne egyszer úgy ádventi koncerten a padsorokban ülni, hogy ott nem gyermekeiért aggódó szülőként, növendékeit nyugtató pedagógusként, vagy épp fellépésre váró szereplőként vagyunk jelen.

A gondolat megszületését követte egy pályázat megírása, számos egyeztetés, e-mail váltás, telefonhívás.
A teltházas templomon végigtekintve, nem kérdés, hogy megérte a fáradtság!

Homoki Rita intézményvezető

Köszönet a Magyarországi Evangélikus Egyháznak a pályázatért, Soltvadkert Város Önkormányzatának, a helyi Német Nemzetiségi Önkormányzatnak és nem utolsó sorban a házigazda evangélikus gyülekezetnek a templom fűtéséért és a helyszín biztosításáért.
Hálásak vagyunk az ügyes segítőnek a templom dekorálásáért valamint az adományba kapott hangosításért és világítás technikáért.

Szulák Andrea művésznő eddigi pályafutása alapján borítékolható volt a megfelelő szakmai színvonal és az adventi hangulat. A visszajelzések alapján átütő siker volt a péntek este, egyöntetű vélemény fogalmazódott meg a reménybeli folytatást illetően” – mesélte hírportálunknak Homoki Rita intézményvezető.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS