Az izsáki Gedeon Birtok borászai 2023. december 21-én családias vendégszeretettel látták vendégül a szőlősgazdákat.

-Hirdetés-

Szép példája az együttműködésnek, amikor nemcsak a munkáról van szó, hanem kötetlen együttlétről. (Akár tekinthetnénk csapatépítő tréningnek is.) A gedeoni borászok közel száz fő, velük beszállítói kapcsolatban álló szőlőtermelőt hívtak meg egy házias ebédre.

A gedeoni borászok közel száz főt láttak vendégül

A vendégeket jófajta pálinkával, forralt borral és forró teával fogadták. Szerencsére nem volt nagyon hideg így a diófa alatt, a szabadban is lehetett társalogni. Az ebédet is a Gedeon Birtok csapata készítette. A főétel, a birtokon nevelkedett rackából és dámvadból készült bográcsos pörkölt (csak úgy bográcsból kiszolgálva – repetázni is lehetett) krumplival, savanyúsággal és búbos-kemencében sült friss kovászos házikenyérrel. A pörköltek mellé az idei termés legjavát kóstolhatták meg. A desszert sem maradt el, kétfajta házi süteménnyel kényeztették el a vendégeket…

Gedeoni kávézás
…kávézni akár a szabadban is lehetett

A fesztelen hangulatú találkozón megszakítás nélkül folytatódtak a baráti beszélgetések, jól példázva, hogy a hasonló érdeklődésű emberek gyorsan megtalálják egymást, és ez a közös hangulat mindenkinek emlékezetes marad, remélhetőleg inspirálva a jövőbeli együttműködéseket. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS