A Kiskőrösi LC szervezésében január 14-én, vasárnap a Városi Sportcsarnokban két utánpótlás korosztályban rendeztek Körzet Központi Bozsik Teremtornát. Az említett napon délelőtt az U9-es, délután pedig az U11-es csapatok léptek pályára.

Az U9-es korosztályban a Kiskőrösi LC három csapatot is indított, mely mellett pályára léptek még az Akasztói Focisuli SE, a Soltvadkerti TE, a Solti FC, a Harta SE, a Bugac KSE, a Dunapataji KSE, a Kerekegyházi SE, a kunszentmiklósi Miklósi GYFE és az Izsáki SSE gárdái. A mérkőzések 1×15 percesek voltak és minden csapat három találkozót játszott. Ebben a korosztályban a kiskőrösiek az U9-es csapattal Agócs Zoltán, az U8-as gárdánál pedig Lasztovicza Marcell edző vezetésével vettek részt, akik a tél során a Bem iskola tornacsarnokában tudnak gyakorolni.

A Soltvadkerti TE U9-es csapata
-Hirdetés-

Délután a Városi Sportcsarnokban az U11-es korosztály együttesei léptek pályára, mely során a Kiskőrösi LC három csapatot is indított és mellettük pályára léptek még az Akasztói Focisuli SE, a Harta SE, a Soltvadkerti TE, a kunszentmiklósi Miklósi GYFE, a Kerekegyházi SE, a Dunapataji KSE és a Solti FC gárdái. A mérkőzések 1×12 percesek voltak és minden csapat négy találkozót játszott. Ebben a korosztályban a kiskőrösiek az U11-es csapatai Füleki Antal és Takáts Gábor edzők irányításával szerepeltek.

Az Akasztói Focisuli SE U11-es csapata
Az utánpótlás csapatok a teremfocihoz igazodva a játéktéren a mérkőzéseken 4+1 fősek lehettek és 4-es méretű futsal labdát használtak. A 20×40 méteres játéktéren a 3×2 méteres kézilabda kapukra játszottak a gárdák.

A kiskőrösi U9-es és U11-es Körzet Központi Bozsik Teremtornák végén minden pályára lépő játékos egy csokit vehetett át a szervezőktől, és a legjobbak oklevél elismerésben részesültek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (64 db kép)
MEGOSZTÁS