2024. január 27-én egy vidám hangulatú SZMK bálra hívta az akasztói Kunszt József Katolikus Általános Iskola az érdeklődő szülőket, vendégeket. Hawaii-t idéző díszletek között került sor az eseményre, amely Csehi Zoltánné igazgató és Suhajda Antal polgármester úr és az önkormányzat támogatásának köszönhetően az akasztói Faluházban zajlott.

 

-Hirdetés-

Ujváriné Lengyel Éva iskolaigazgató nyitotta meg az estét. Beszédében megköszönte a sok szülői segítséget, támogatást, amely a bál megrendezését lehetővé tette. Juhászné Budai Erzsébet tanárnő szervezési munkáját méltatta, aki már hosszú évek óta az esemény koordinátora. Horváthné Szőke Csilla SZMK-s anyuka a tombolák összegyűjtésében vállalt oroszlánrészt.

A finom svédasztalos vacsorát a Zöld Vendéglő szolgáltatta, a vacsorához a borokat Suhajda Imre helyi vállalkozó ajánlotta fel. A házi jellegű sütemények Németh Csaba cukrászatából kerültek az asztalra.

Az iskolás diákok táncos műsorral készültek az eseményre

A zenés műsor az intézmény táncos lábú diákjait dicsérte, Balanescu Liliána tánctanárnő felkészítésével.

Az iskolás diákok táncos műsorral készültek az eseményre

Az est további részében a táncé lett a főszerep. Fejes Dávid és társa zenei formáció gondoskodott a résztvevők szórakoztatásáról.

Fejes Dávid és társa szolgáltatta a talpalávalót az este folyamán

A tombolák sorsolására éjszaka került sor, a fődíj idén is egy 2 fő részére szóló wellness hétvége volt, ezúttal Gyulára. A rendezvény bevételét az iskola diákjaira, a tanítási körülmények jobbá tételére fordítják.

A szervezők köszönetüket fejezik ki a támogató vállalkozásoknak, szülőknek, akik hozzájárultak az SZMK bál sikeres lebonyolításához.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (91 db kép)
MEGOSZTÁS