Dr. Havasi Annamária személyében március 1-től új háziorvos érkezik Soltvadkertre – olvasható a város közösségi oldalán.
A fiatal belgyógyász doktornő tegnap délután mutatkozott be a képviselő-testületi ülés alkalmával. A szakembert örömmel köszöntötte a városvezetés. 
 
Mint írják: „48 hónapja várjuk ezt a pillanatot, azóta áll üresen a praxis.
Remények szerint Havasi doktornő tartósan marad nálunk, amennyiben a letelepedési támogatást sikeresen megpályázza, abban az esetben hat évre biztosan elköteleződik.
Amint azt a doktornő hangsúlyozta, a betegek érdeke mindennél fontosabb számára, ugyanakkor türelmet és megértést kért, mivel háziorvosi gyakorlattal még nem rendelkezik. Dr. Havasi Annamária két fiúgyermek édesanyja, férje a kiskunhalasi kórház orvosa.

Ahogyan Temerini Ferenc is fogalmazott, nagy kő esett le a városvezetés szívéről, mert régi megoldásra váró gonduk enyhül. A harmadik praxisra továbbra is várja a város a jelentkező orvost, ugyanakkor köszönettel tartozunk dr. Hirsch Mártának, dr. Skribanek Zoltánnak, és dr. Judák Józsefnek a helyettesítésért, az orvos nélkül maradt körzet betegeinek ellátásáért!” 

-Hirdetés-

A doktornő bemutatkozása az 53. perctől tekinthető meg: 

 

 

Forrás: Soltvadkert Város facebook oldala 
Videó: Mátyus Lajos YouTube  

MEGOSZTÁS
Írta: vira