Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Február 9-én, pénteken tartotta hagyományos télűző farsangi kavalkádját a Kiskőrösi Óvodák Batthyány Óvodája. 

Az óvodás gyermekek életében az egyik legnagyobb esemény a farsang, hiszen ilyenkor megszemélyesíthetik kedvenc mesehőseiket, állataikat, figuráikat jelmezbe bújva. A Batthyányis gyermekek igazán kreatív jelmezekkel érkeztek az óvodába a farsang reggelén.

-Hirdetés-

Voltak, akik szüleik segítségével saját készítésű jelmezbe öltöztek be, így láthattunk oroszlánt, űrhajóst, karácsonyfát, sőt, még egy valódi UNO kártyát is!

Színes és változatos jelmezekbe öltöztek a gyerekek

A hagyományos jelmezek idén is taroltak, a királynők, hercegnők, tűzoltók, szuperhősök színesítették a télűzést. Az óvodapedagógusok, dajkák és pedagógiai asszisztensek is beöltöztek, volt, hogy közösen, összeillően. Megszemélyesítették a Micimackó főszereplőit, a 101 Kiskutyákat, indiánokat és dzsungel tematikájú szereplőket is.

Még a pedagógusok és dajkák is jelmezt öltöttek

A szülők rengeteg finomsággal készültek gyermekeik számára, számos enni- és innivaló volt a gyerekeknek a feldíszített ünnepi asztalokon. Természetesen farsanghoz hűen nem maradhatott el a farsangi fánk sem! A pedagógusok a csoportszobákat is színes farsangi díszekbe öltöztették, amelyeket saját kezűleg készítettek. Különféle ünnepi játékokkal készültek a gyerekeknek, s persze egész nap szólt a zene és a tánc.

A csoportok közös farsangi tánccal ünnepeltek az óvoda aulájában, így egy igazi karnevál hangulat kerekedett a Batthyány Óvodában!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS