2024. február 10-én, szombaton harmadik alkalommal rendeztek lovas bált Akasztón a Faluházban. Az eseményre nagy volt az érdeklődés, a szervezőknek nem kellett meghirdetni a mulatságot, így is közel 170 fő vett részt a harmadik akasztói lovas bálon, amely idén is az Akasztói Lovas Egyesület szervezésben jött létre.

A vendégeket 18 órától várták az Akasztói Faluházba, majd 19 óra után Madácsi-Vincze Mónika főszervező köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően a bál történetében először meglepetés műsorral is készültek a szervezők. Vacsora előtt az Akasztói Szikes Néptáncegyüttes ifjú táncosai léptek fel. A műsor előtt Leidinger Dömötör, a gyermekek tánctanára is szólt a közönséghez.

A Szikes Néptáncegyüttes tagjai emelték az esemény színvonalát
-Hirdetés-

A néptáncos műsor után a finom vacsorát tálalták fel a vendégeknek. A menü májgombócleves és marhapörkölt volt. A szakácsok: Vas Tamás, Palla Lajos és Fogt Tamás.

A vacsorát követően vette kezdetét a mulatság, melyhez a talpalávalót Stenczel László és két zenésztársa szolgáltatta.

Stenczel László és csapata szolgáltatta a jó hangulathoz a talpalávalót

A bálon a hagyományokhoz híven értékes tombolatárgyakat is lehetett nyerni.

A rendezvény bevételét az akasztói Mária Napi Búcsú szüreti felvonulásának még látványosabb megrendezésére fordítják, illetve lovas túrák szervezésre és az egyesület működésére.

A szervezők szeretnék megköszönni mindenkinek a részvételt és a támogatóknak, illetve segítőknek a sok tombola felajánlást és segítséget, mellyel hozzájárultak a harmadik akasztói lovas bál sikeres megrendezéséhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (139 db kép)
MEGOSZTÁS