A farsang az év legvidámabb és legszínesebb időszaka, ahol a mulatság, a jókedv, a jelmezes bálok elmaradhatatlanok. Az iskolákban és óvodákban is a hagyományoknak megfelelően minden éveben megrendezésre kerülnek a farsangi rendezvények, az álarcosbálok és egyéb vidám, humoros mulatságok.

Lázasan készült a Bócsai Boróka Általános Iskola Szülői Munkaközössége, hogy a minden évben várva-várt bál ismét fergetegesre sikerüljön. Szorgos szülőkkel és pedagógusokkal karöltve teltházas rendezvényt hoztak össze a bócsai Hungarikum és Civil Közösségi Házban február 10-én.
A vendégek már hetekkel a buli előtt izgalommal tervezték jelmezeiket, melyek igen ötletesre és viccesre sikerültek. Az iskola pedagógusai csoportosan beöltöznek, így ők sem lógnak ki a vidám forgatagból.

Nagyné Sréter Orsolya párjával, a bócsai Boróka Általános Iskola Szülői Munkaközösség vezetője
-Hirdetés-

„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis falu. Talán a térképen se találták meg sokan, aztán ahogy teltek az évek egyre ismertebb lett ez a település.
Ezen a helyen olyan emberek élnek, akik rendkívül szorgalmasak, kreatívak, aktívak, és bármilyen buliról is van szó, abban ők benne vannak! S hogy melyik ez a település? Gondolom ezt már mindenki kitalálta, ez a hely Bócsa”
– kezdte tréfásan köszöntő beszédét az iskola igazgatónője, Barcsikné Weinhardt Éva.

Az ízletes vacsoráról a Kecskeméti Csárda, Tóth Zsolt és csapata gondoskodott.
A menü tárkonyos raguleves tejföllel és citrommal, vörösboros-tüzes szürke marha lábszár pörkölt galuskával és vecsési savanyúság kavalkád volt. Desszertként rétest szolgáltak fel, amit a soltvadkerti Király Pék és Társa Bt. készített.

Nagy sikere volt a szelfi saroknak, ahol szinte mindenki készített egy-egy fotót

A táncparkett rögtön vacsora után megtelt és egészen hajnali 4-ig folyamatosan tömve volt.
A zenéről DJ Fagyi gondoskodott, a büfét Kozák Ágnes biztosította finomabbnál finomabb izgalmas koktélokkal színesítve.
A rendezvény biztonságát a kiskőrösi Z-Team Protection Kft. felügyelte.

Az est folyamán zsákbamacskát vásárolhattak a vendégek, aminek, és az egész este bevételéből a Szülői Munkaközösség az általános iskola diákjainak programjait fogja támogatni.

Az est vendége volt Lőrincz Tamás (a képen balról) olimpiai bajnok, világbajnok és négyszeres Európa-bajnok birkózó

A szervezők ezúton is szeretnének köszönetet mondani a Bócsai Önkormányzatnak a helyszín biztosításáért, és támogatásáért. A segítő szülőknek és pedagógusoknak a munkájukért és támogatásukért, a helyi és környékbeli vállalkozók, vállalkozások, magánszemélyek felajánlásaiért és legfőképpen a vendégeknek, hogy megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt!

Bár még messzinek tűnik, de a szervezés már megkezdődött az október 26-i Halloween partyra…

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (93 db kép)
MEGOSZTÁS