2024. február 10-én újra nagy sikerrel került megrendezésre a tabdi Faluházban a helyi általános iskola farsangi, jelmezes SZMK bálja. Az eseményre nagy volt az érdeklődés, már hetekkel a bál előtt elfogytak a jegyek, sőt még várólista is kialakult.

A vendégeket 18 órától várták, akiknek többsége ötletesebbnél-ötletesebb jelmezekben jelent meg a bálon. A híres énekesektől kezdve a rajzfilm szereplőkön keresztül, a szakácsokig mindenféle megtalálható volt.

-Hirdetés-

19 órakor Pálfi-Mikulás Tünde, kihelyezett igazgató mondta el köszöntő beszédét, melyben megköszönte mindenkinek a támogató és segítő munkáját. Külön kiemelte Blinten Anita nagylelkű felajánlását, amit a gyermekek felé tett.

Az eseményen részt vett Kovácsné Pszota Orsolya, a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola igazgatóhelyettese, valamint Fábián Sándor, Tabdi település polgármester is, aki idén Elvis Presley bőrébe bújt. A szervezési feladatok koordinálásáért Polyák Lászlóné felelt.

Az igazgatói köszöntő után az est egyik fénypontja következett, amikor a Szülői Munkaközösség tagjai adtak műsort. Az idei bálon ápolónőknek öltöztek, akik az UFO együttes népszerű számára, a ,,Szerelemdoktor”-ra adták elő táncos műsorukat. A koreográfiát Léder Kornélia tanította be. Az előadás olyannyira jól sikerült, hogy a közönség visszatapsolta a szülőket, így kétszer is bemutatták a begyakorolt táncot.

A Szülői Munkaközösség tagjai adtak zenés, táncos meglepetés műsort
Mindezek után következett a vacsora, melyet Nagy Tibornénak köszönhettek a vendégek. A menü húsleves, sültes tálak és rétes volt. A vacsora utáni teendőket Tóthné Regina vállalta.

Ezt követően kezdetét vette a hajnalig tartó mulatság, melyhez a talpalávalót idén is a Melódia Duó szolgáltatta.

A szerencsések nem tértek haza üres kézzel, ugyanis értékes tombolanyereményeket sorsoltak ki éjfél után. A dekorációt a helyi iskolás gyermekek készítették lelkesen, illetve a Szülői Munkaközösség tagjainak csapatmunkájának is köszönhető volt a bál sikeressége. A bevételt az iskolai diákjainak tanulási körülményeinek javítására használják majd fel.

Idén is a MELÓDIA DUÓ szolgáltatta a talpalávalót

A szervezők szeretnék mindenkinek megköszönni a tombola felajánlásokat és minden segítséget, ami hozzájárult a Tabdi farsangi, jelmezes SZMK bál újbóli, sikeres megrendezéséhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (125 db kép)
MEGOSZTÁS