Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Az Erdőtelki Óvoda gyermekei is farsangoztak február 8-án. Az idei télűző mulatság igazán különlegesre sikerült, hiszen az óvodapedagógusok meglepetés tánccal készültek a csoportnak, illetve számos megelőző eseménnyel várták a farsangolást.

Az intézmény egyetlen csoportja, a Virág csoport minden egyes gyermeke lelkesen készült a farsangi mulatságra. Óvodapedagógusaik segítségével több napon keresztül szerveztek különféle eseményeket és programokat, hogy elűzzék a telet. A jelmezes beöltözést megelőzve külön álarcos bulit szerveztek, ahol saját kezük által készített farsangi álarcokat viselve énekeltek és táncoltak.

A farsang előtt a gyermekek álarcos bulit is tartottak az óvodában
-Hirdetés-

A farsangi mulatság napján nem csak a gyermekek érkeztek jelmezbe bújva. Meglepetés műsorral kedveskedtek a csoportnak az óvodapedagógusok, a dajka, valamint pedagógiai asszisztens, a gyermekek pedig nagy örömmel fogadták ezt a kedves gesztust, akik a Zahorai Western Lányokat személyesítették meg.

A Zahorai Western Lányok

Hercegnő, tündér, rendőr, tűzoltó, dinoszaurusz, orvos is megfordult a Virág csoportban. Igazán színes és kreatív ötletekkel érkeztek a gyermekek.
A farsangi bálon a bőségesen megpakolt asztal tetézte a jókedvet, amelyben a gyermekeknek is bőven volt része. Farsanghoz hűen a farsangi fánk is az asztal része volt, amelyhez a lekvárt a gyerekek készítették együtt a csoporttal még ősszel. Közös programként együtt készítettek gyümölcssalátát és kekszes-almás golyókat, hogy még több finomság kerüljön az asztalra.

A farsangi falatozás után kezdődhetett a zene és a tánc, valamint a különféle ünnepi játékok. A gyerekek igazán rendhagyó módon búcsúztatták az idei telet.

Az óvodapedagógusok ezúton is köszönik a szülőknek a rengeteg támogatást, amivel hozzájárultak a farsangi mulatsághoz!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS