Írta: vira
II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Tázlári Tagintézményének jótékonysági bálját a Szülői Munkaközösség lelkes szervezésében idén a karnevál jegyében tartották meg február 10-én. Sokan jelmezt öltöttek, jól megfért egymás mellett a táncparketten Harry Potter, a kártyapakli vidám társasága, az ősember házaspár, az apáca, a szerzetes, és még sorolhatnánk…

Az előző évekhez hasonlóan idén is példátlan tanulói, szülői és pedagógusi összefogásnak lehettünk tanúi a bál előkészületeiben, ahogy ezt Lehoczki Mónika a Szülői Szervezet elnöke beszédében kihangsúlyozta, és megköszönte a segítséget. Minden iskolás osztály és óvodai csoport szüleikkel, pedagógusaikkal aktívan kivették részüket a munkafolyamatokban, a dekoráció elkészítésében, a terem berendezésében Martinné Horváth Anita és Vass-Bódi Renáta irányításával. A bál sikeréért külön köszönet illeti Horváth Ákos, Müllerné Gregus Edina, Kovácsné Gábor Cinta, Szalainé Csendes Márta és Baricz Jolán szülőket, akik a lebonyolításban aktív szerepet vállaltak.

-Hirdetés-

Az iskola igazgatója, Petriné Bugán Barbara és a tagóvoda vezetője Szabó Anett köszönetet mondtak a sok erkölcsi és anyagi támogatásért, ami nélkülözhetetlen az intézmény sikeréhez. Megköszönték, hogy ilyen sokan elfogadták a meghívásukat, hiszen a bál bevételét a majd 200 óvodás és iskolás gyermek szabadidős programjaira fogják fordítani.

Az iskola igazgatója Petriné Bugán Barbara, a tagóvoda vezetője Szabó Anett, és Lehoczki Mónika a Szülői Szervezet elnöke (b-j)

A bál a 8. osztályos tanulók nyitótáncával kezdődött, akiknek László Kata tánctanár tanította be a keringőt.

A 8. osztályos tanulók keringőt adtak elő

A produkció óriási vastapsot kapott, mint ahogy a Hirsch Éva tanítónő vezette szülőkből és pedagógusokból álló erre az alkalomra összeállt csapat is, akik vidám táncos műsorukkal örvendeztették meg közönséget.

A szülők és pedagógusokból álló csapat vidám táncos műsorral kedveskedett a jelenlévőknek

Katolikus intézményhez hűen, a vacsora előtt Kapás Mihály atya iskolalelkész mondott asztali áldást.

Ízletes és bőséges svédasztalos vacsora alapozta meg a hajnalig tartó mulatozást

Az ízletes és bőséges svédasztalos vacsorát a soltvadkerti Corner Büfé készítette el, a bál fergeteges hangulatáról Schütz Szilárd zenész gondoskodott a zsúfolásig megtelt Művelődési Ház nagytermében.

A bál főtámogatói:

Csigi Gábor – Tázlár
Holczimmer Tamás – Soltvadkert
Horváth Ákos – STOP ABC Tázlár
Kószó Gábor -Tázlár Borászat
Kovács Imre fényképész – Szank
Mezeiné Kovács Melinda – Tázlár
Pécsi Ilona kozmetikus – Kiskunhalas
Péli Renáta – Goods Market Tázlár
Szilberhorn Lászlóné -Tázlár
Tázlár Község Önkormányzata

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (140 db kép)