Az adventi sikerre való tekintettel újra a soltvadkerti Szent Korona Cukrászda színpadjára léptek a Gyöngyház Kulturális Központ Zongora Gyöngyszemek művészeti csoport növendékei, akiknek kecskeméti vendégeik is szerepeltek az est folyamán.

Március 8-án, nőnap alkalmából a Szent Korona Cukrászda nevében Suhajda Krisztián köszöntötte a jelen lévő hölgyeket, és örömét fejezte ki, hogy újabb hangversenynek adhatnak helyet.

Nőnapon rendeztek hangversenyt a híres soltvadkerti cukrászdában
-Hirdetés-

A zenei produkciókat egy nőnapi tréfás köszöntő előzött meg, melyet Gusztos Virág szavalt el.

Gusztos Virág szavalattal nyitotta meg a műsort

Az est fő szervezője Dr. Pethő Istvánné dr. Fodor Katalin volt, aki a fellépőket is a színpadra szólította.

Dr. Pethő Istvánné dr. Fodor Katalin
Az alábbi diákok csillogtatták meg tudásukat és tehetségüket a hangverseny keretein belül:

Fejes Kíra és Laura (Seiber: Tangó), Medgyes Kornél és Zita (Kabalevszkij:Orosz tánc), Vancsura Elza (Néger spirituálé), Meggyesi Sára és Boglárka (Lehár: Keringő), Meggyesi Zsófia (Haydn: Menüett), Fejes Laura (Bartók: Játék), Lengyel Zita (Bartók: Gyermektánc), Meggyesi Boglárka és Zsófia (Rachmanyinov: Olasz polka), Weppert Ábel (Silvans: Ukrán tánc, Joblin rag zene), Városi Ferenc (Mexikói nd. feld.), Meggyesi Boglárka (Koelling: Utazás).

A zongora mellett hegedű is megszólalt a műsorban Frittman Eszternek köszönhetően, akit zongorán kísért testvére, Áron (Leonardi: Tarantella).

Frittman Eszter és Frittman Áron

Pálinkás Teofil és Gangl János (Péter Zoltán: Tangó) előadása után Meggyesi Zsófia is csatlakozott a duóhoz. A fiúk Péter Zoltán: Cha-cha-cha számát játszották el zongorán, amire Zsófia táncbemutatót tartott.

Táncbemutató színesítette a koncertet

Végül Trapp Bence (Meatloaf: I would do anithing for love) zárta a gyerekek bemutatóját.

Trapp Bence nem szokványos módon tanulja meg a zongoradarabokat

Suhajda Krisztián és Szervánszky Judit ismét az esemény mellé álltak, és helyet biztosítottak a koncert megrendezésére immár negyedik alkalommal. Olyan sok érdeklődő volt jelen, hogy nem maradt szabad asztal a teremben.

A gyermekeket a felnőttek követték a színpadon. A kecskeméti Chorhidea Kamarazenekar ismert darabokkal, filmzenékkel varázsolta el az érdeklődőket, akik örömmel merültek el a vidám, vagy éppen megható dallamokban. A zenekar tagjai: Kulcsár Erika művészeti vezető -gordonka-, Hegyesi Judit -hegedű-, Fodor Éva -hegedű-, Bujdosóné Csáki Edit -zongora-, és Falusi János -ütőshangszer-.

Hosszas vastapssal köszönte meg a közönség a szívből jövő, profi zenei előadást

Ezen az estén igazán édes perceket tölthettek el együtt a zenekedvelők. Gratulálunk a szereplőknek!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (107 db kép)
MEGOSZTÁS