29. alkalommal rendezték meg Soltszentimrén a Szivárvány Óvoda bálját 2024. március 9-én, szombaton. Az idei évben is a szülők és a nevelők közös összefogásának köszönhetően jött létre az este. Az eseményen közel 170 fő vett részt.

-Hirdetés-

A vendégeket 18 órától várták a Soltszentimrei Közösségi Házba, ahol welcome drinkkel fogadták a vendégeket. A megnyitó 19 óra magasságban volt. Először a Szivárvány Óvoda vezetője, Nagyné Jámbrik Ildikó köszöntötte a megjelent vendégeket. Beszédében kitért az összefogásra és arra is, milyen nagy dolog a település életében, hogy már 29. alkalommal rendezték meg a mulatságot. Megemlítette, hogy jelenleg 63 kisgyermek jár az óvodába három csoportban. A tavalyi bál bevételéből nagy összeget fordítottak a gyermekek kirándulására Budapestre, az Állatkertbe és Dunai hajókázásra. Továbbá gyermekműsorok és programok megvalósítására, illetve az óvodai játékok további fejlesztésére. A nyár elején megrendezett családi napból is hagyományt szeretnének teremteni.

Helenkárné Oroszi Amanda és Nagyné Jámbrik Ildikó

Az óvoda vezetőinek köszöntője után Helenkárné Oroszi Amanda SZMK szülők vezetője is elmondta gondolatait, melyben kiemelte, hogy örömmel vették tudomásul, amikor az önkormányzat a régi egészségházat az óvoda használatába adta, amely fejlesztőszobaként fog majd funkcionálni. Ezzel a berendezéséhez is hozzá kívánnak járulni a bál bevételéhez. A jól bevált gyakorlat szerint kirándulásokra, gyermekprogramokra és eszközfejlesztésre is szánnak belőle.

A szülők és nevelők közös tánca indította el a jó hangulatot, melyre a koreográfiát az óvoda vezetője, Nagyné Jámbrik Ildikó tanította be.

Szülők-nevelők közös tánca alapozta meg a hangulatot

A táncos műsor után a finom vacsora következett, mely marhapörkölt volt tarhonyával kiegészítve. A marhapörköltet Korom Róbert és Kovács Imre főzték. A tarhonya elkészítésében Varga Henrietta és Valkó Tünde vállalt főszerepet.

Az est jó hangulatáról a bócsai STEFY Band zenekar gondoskodott.
STEFY Band

Mint minden bálba, itt is lehetett nyerni értékes tombolanyereményeket. Három fődíj volt. Egy balatonfüredi és egy gyulai wellness hétvége, valamint egy air fryer olaj nélküli sütő. A bálba a büfét a Csucsu Burger’s biztosította.

A szervezők szeretnék megköszönni minden támogatónak és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a 29. soltszentimrei óvodás bál újabb sikeres megrendezéséhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (102 db kép)
MEGOSZTÁS