2024. március 9-én Péterfy Bori & Love Band harmadik alkalommal koncertezett az izsáki ZÖREY klubban.

-Hirdetés-

 

Péterfy Bori & Love Band 2019 novembere után ismét remek bulit hozott az izsáki pinceklubba. Az előző esti szombathelyi koncertjük nagy sikerű nőnapi partija hangulatát megőrizve, a ZÖREY-béli koncertjük valódi házibulivá vált. A zenekar és a rajongók közelsége olyan közeg Bori számára, amelyben a közönség is aktív részvevőjének érezhette magát a buliban. Az énekesnő folyamatos párbeszédet folytatva és együtt énekelve, táncolva a közönséggel egy pillanatra sem engedte csillapodni a kedélyeket. Néha lement a rajongók közé egy-egy ölelésre, vagy éppen a bárpultra állva énekelni.

A Love Band alapítója, Tövisházi Ambrus kiválása után Szombathelyen lépett először a színpadra Hodován Milán az új billentyűs, de ez nem jelentett változást a zenekar összhangzásban. A kiválás után Tövisházi zeneszerzőként továbbra is részt vesz az összeszokott csapat munkájában, a menedzseri feladatokat pedig Drapos Gergely basszusgitáros vette át.

Péterfy Bori & Love Band
Péterfy Bori & Love Band zenekar: Drapos Gergely – basszusgitár; Hodován Milán – billentyű; Péterfy Bori – ének; Gáspár Gergely – dob; Kukola Mihály – gitár; Pápai István – timbales, bongó, zizi

Péterfy Bori & Love Band az izsáki pinceklubban ismét hozta a tőlük megszokott, a zenekari hangzással harmonizáló fényeffektusokkal színezett, magával ragadó előadást. Az előadott Borihoz köthető legnagyobb slágerek igazi érzelmeket előcsalogatva tették igazán emlékezetes házbulivá az estét, amelyről YouTube videó is tanúskodik. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS