Március 16-án közel 200 vendég részvételével Polgárőr bált tartottak a csengődi sportcsarnokban. A bált Szmutka György, a Csengődi Polgárőr Egyesület elnöke, valamint Kalmárné Mezei Mária szervezte.

-Hirdetés-

18 órától várták a vendégeket, akiket welcome drink-kel köszöntöttek. 19 órakor Szmutka György nyitotta meg az estét beszédével, melyben üdvözölte a megjelenteket és köszönetet mondott a támogatóknak.

Szmutka György, a Csengődi Polgárőr Egyesület elnöke

Az est nyitóprodukciója az Endre Bianka és Vass Hanna által előadott táncműsor volt. A  gyerekeket Geiger Vivien táncpedagógus készítette fel.

A Biczó-csárda által biztosított vacsora 19 órakor vette kezdetét, majd az ízletes fogások elfogyasztását követően kezdődött a mulatság, melynek hangulatáért Kiss László, fia: Kiss Máté és Wiesz Ottó felelt.

Kiss Máté, Wiesz Ottó, Kiss László

Az est fénypontja a tombolahúzás volt, ahol értékes nyereményeket vehettek át a tombolát vásárló nyertes vendégek. A tombolahúzás után folytatódhatott a hajnalig tartó mulatság.

Gombár Henrietta írónő által, tombolatárgynak felajánlott könyv nyertese

A szervezők ezúton is szeretnének köszönetet mondani minden segítőnek, támogatónak és mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult a Polgárőr bál létrejöttéhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (97 db kép)
MEGOSZTÁS