A Soltvadkerti TE kungfu szakosztálya közös bemutató edzést és vizsga napot tartott március 23-án a helyi birkózó teremben. A résztvevők számára az edzés gyakorlatokat és a vizsgát Juhász Zoltán a magyar Wing Chun Szövetség elnöke, a Kungfu Szakszövetség alelnöke vezette.

A Soltvadkerti TE kungfu szakosztálya vezetője Ferenczi Róbert elmondta, hogy a heti két edzésen kívül a tagjaik közül többen további foglalkozásokon vesznek részt és mostanra már olyan szintre elértek, hogy vizsgát tehettek.

-Hirdetés-

A tagjaik közül 23 személlyel beszélgetett el, hogy a felkészültségük már vizsga szintű, akik közül most 13-an voltak itt. Most első alkalommal volt Soltvadkerten a tradicionális wing chun kungfu stílusban vizsga, amely során 13 soltvadkerti és 5 mélykúti sportoló tett le sikeres vizsgát a mesterük, Juhász Zoltán előtt.

Az I. szintre levizsgázott soltvadkertiek: Patai Dávid, Dulai Domonkos Dávid, Patai Zsolt, Nagy Armand Balázs, Tóth Nándor, Mpame Ashu Bisong, Schneider Krisztina, Mezei Léna, Kovács Gábor Zente, Nagy-Simonffy Magor, Patai Dóra, Józsa Gábor, Vancsura Balázs.

A mélykúti kung-fu iskolából I. szintre levizsgázott: Szakos Csaba, Jenovai Dominik.
III. szintre: Torma Melinda, Szabó József.
IV. szintre: Fitos Roland.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS