Március 23-án szombaton az Óbudai Jégcsarnokban rendezték meg a 3×3-as Jégkorong Fesztivált, ahol az U14, U16 és U18-as jégkorong utánpótlás csapatok vettek részt. Minden korcsoportba az alapszakasz után a középdöntő végeztével került ki az a négy csapat, amelyik megküzdhetett a végső győzelemért március 23-án szombaton. Kiskőrös az U14-es korosztályban meggyőző játékkal jutott a záró tornára, ahol már csak két mérkőzést kellett megvívni.

-Hirdetés-

Az elődöntőben a Kiskőrös a Várpalotai Lizards Jégkorong csapatával csapott össze, ahol a kiskőrösi hokisok meggyőző játékkal, négy találattal 9-5-re múlták felül a zöld mezes Lizards gárdáját.

Ezt követően kevés pihenő után máris a döntőben léptek pályára a kiskőrösi U14-es jégkorongozók, ahol az elődöntőben a Kecskemétet legyőző Budaörsi Villámok várt a HC Kiskőrösre. A találkozó szoros küzdelmet hozott, mely végén 6-4 arányban a kiskőrösiek győztek. A döntő után az eredményhirdetésen vehették át a játékosok és a stáb tagjai a megérdemelt aranyérmet és persze a győzelemért járó serleget.

Így szerezte meg a 19 csapatos kispályás bajnokságban az első helyet a HC KISKŐRÖS U14-es együttese.

A győztes csapat tagjai voltak: Hegedűs Nimród, Nehéz Attila, Judák Ádám, Fodor Bálint, Pivarcsi Bence, Kelemen Hunor, Molnár Ferenc, Szikszai Zente, Gyenizse Balázs. Edző: Elekes Levente.

Gratulálunk a HC KISKŐRÖS U14-es csapatának az elért sikerekhez.

Fotók: Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos facebook oldala

MEGOSZTÁS