A vármegyei U19-es utánpótlás labdarúgó bajnokság közép csoportjának 15. fordulójában a Kiskőrösi LC gárdája hazai környezetben fogadta az Izsáki SSE csapatát. A bajnoki tabellát vezetői kiskőrösiek ellen jól helytállt a középcsapatnak számító vendég együttes, de a mérkőzést a hazaiak nyerték meg három találattal.

Kiskőrösi LC – Izsáki SSE 4-1 (1-1)

A Kiskőrösi LC csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC: Brada – Solymosi, Torgyik, Rácz, Simon, Kusztos, Kiss Á. (Csík), Szabó D., Rohoska (Gémesi), Horváth G., Kolozsi.

Az Izsáki SSE csapata

Izsáki SSE: Jójárt – Nédó, Cseh-Szakál, Seregély (Rafael), Takács, Kapás, Bognár, Perjés, Lévay, Pintér, Kohán.

Az első félidőben gyorsan vezetést szerzett a kiskőrösi csapat már az 5. percben, amikor Szabó Dávid juttatta előnyhöz a hazaiakat (1-0). A 16. percben egyenlítettek az izsákiak egy távolról szerzett nagy góllal Cseh-Szakál Milán révén (1-1). Az első félidőben a hazaiak voltak fölényben, de az izsákiak szervezetten védekeztek. A szünet után a hazaiak sok gólszerzési lehetőséget kihagytak, fölényben játszottak. A kiskőrösi fölény a 69. percben hozott gólt, amikor egy védelmi hibát kihasználva szerezte meg a vezetést Simon Kornél a hazaiaknak (2-1). Két perccel később Szabó Dávid növelte a kiskőrösiek előnyét (3-1), amivel el is dőlt a mérkőzés és a 86. percben a harmadik gólját is megszerezve alakult ki a 4-1-es végeredmény.

Győzelmével a kiskőrösi csapat 37 ponttal vezeti a bajnoki tabellát a második helyezett 30 pontos Méhecskék SE Kalocsa előtt, az izsákiak pedig a 7. helyen állnak 18 ponttal.

Szabó Dávid – Kiskőrösi LC játékosa:

-A csapatnál az edzéslátogatottság nem a legjobb, de többen a felnőttekkel tudunk készülni és ma a második félidőt erővel jobban bírtuk az ellenfelünknél. Az első játékrészben kimaradtak a helyzeteink, így döntetlenre álltunk, de szünet után pontosabbak voltunk a passzoknál a kapu előtt is. Döntő volt a mai napon a második gólunk, ami után már gyorsan szereztünk egy újabb találatot. Amennyiben szeretnénk megnyerni a bajnokságot, akkor a további mérkőzéseinken már nem szabad hibáznunk és még nagyon fontos találkozók várnak ránk a kiskunhalasiak, a kalocsaiak és a foktőiek ellen.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS