A vármegyei I. osztályú női kézilabda bajnokság alapszakaszában olyan eredményt ért el a Kiskőrösi NKSZSE és a Soltvadkerti TE csapata, hogy a rájátszás küzdelmeiben az alsóházban szerepelnek. A négycsapatos alsóházi rájátszásban az említett két együttesen kívül szerepel még a Kiskunhalasi UKSC és a TRD Solt gárdája.

-Hirdetés-

Az alsóházi rájátszás küzdelmeinek második fordulójában a Kiskőrösi NKSZSE együttese szomszédvári rangadón fogadta hazai környezetben a Soltvadkerti TE együttesét, melyen a hazaiak 8 gólos győzelmet arattak.

Kiskőrösi NKSZSE-Soltvadkerti TE 35-27 (18-13)

A Kiskőrösi NKSZSE csapata

Kiskőrösi NKSZSE: Rostás – Barkóczi 4, Schiszler 3, Zsubori, László 3, Németh I. 8, Csepregi 7.
Csere: Mészáros (k), Csóka, Markó-Czérna 3, Lucza 3, Posgay 4.

A Soltvadkerti TE csapata

Soltvadkerti TE: Szűcs V. – Drenkovics 5, Szentpéteri 4, Lenthár-Kugler 7, Csákovics, Fuszkó 2, Lőrincz 5.
Csere: Korsós A. 1, Markó, Nagy N., Gaál-Tasnádi 3.

A kiskőrösiek lendületesen kezdtek el kézilabdázni és az első félidőben több gólt is szereztek lerohanásból, ami a különbséget jelentette a hazaiak javára. A szünet után is hasonló volt a mérkőzés alakulása. A soltvadkertiek nem tudták szorosabbá tenni a második félidőben sem a mérkőzést. A kiskőrösiek a 47. percben már 6 góllal vezettek (28-22) és a végjátékban tovább növelték az előnyüket, így magabiztos győzelmet arattak.

Czérna János (a képen jobbra)
Czérna János – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

– A szomszédvári rangadót sikerült megnyerni nyolc találattal. Izgultam a lányokért, mert kevesen vágtunk neki a bajnokságnak, ehhez jöttek sérülések és tanulmányok miatt kevesen edzünk. A csapat nagyon igyekezett és néhány technikai hiba ellenére láttunk szép gólokat, időnként jó játékot. Nagy küzdelemben végig vezetve sikerült nyerni, amiért megdicsértem a lányokat. Néhány akciónkat élmény volt nézni, és kiemelném azt is, ahogyan egymást keresték a lányok a labdával. Sikertörténet lenne, ha irányítónk, László Luca nem sérült volna meg. Sajnos eltört egy ujja és idén már nem játszhat.

Opauszki Péter (a képen jobbra)
Opauszki Péter – Soltvadkerti TE edzője:

– Sajnos nem tudtunk 1-2 gólon belül maradni az első félidőben. Az egész mérkőzésen 4-5 gólos hátrányban játszottunk. Innen nagyon nehéz visszajönni, főleg ha nem tudunk hiba nélküli időszakokat lehozni. A kiskőrösiek nagy lendülettel játszottak, bejöttek a cseleik, amikre mi nem tudtunk jól reagálni, pedig nem volt váratlan számunkra, hogy ez fog történni. A végeredmény nem ezt tükrözi, én mégis úgy érzem néhány apró dolog hiányzott a szoros mérkőzéshez. A lányok tudják miben kell fejlődniük, az edzésmunkára és létszámra nem lehet panasz. Remélem egyre hosszabb periódusokban fogom látni az eredményét a pályán is. Abban is javulnunk kell, hogy a nem nekünk kedvező körülmények, kérdéses játékvezetői döntések ne nyomják rá a bélyeget a játékunkra.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS