Az elmúlt szombaton első alkalommal rendeztek ifjúsági bált Tázláron, aminek a Sportcsarnok adott otthont. Az eseményt a Tázlári Fiatalokért Egyesület szervezte.

Elegáns ruhákba öltözött, többnyire fiatal hölgyek és férfiak foglaltak helyet az asztaloknál az első TFE (Tázlári Fiatalokért Egyesület) bálján.
Már elővételben elkelt az összes jegy, így a maximális 240 fő vehetett részt a zenés esten.
A Tázlári Fiatalokért Egyesület nevében Frei Liliána, Stephanie Dowrick: A szeretet ajándéka című könyvéből idézve köszöntötte a vendégeket, majd külön köszöntötte a község polgármesterét, Bán Róbertet és kedves feleségét, Bánné Égető Zsuzsannát, az aljegyző asszonyt Dr. Szendrei Máriát, valamint Kovács Ferenc atyát.

Frei Liliána
-Hirdetés-

Vannak csapatok, amelyek tagjai remekül kijönnek egymással, de a csapat mégsem jut sehová, mert ahhoz a jó hangulatnál többre lenne szükség. Mégpedig arra, hogy a közös célok elérése érdekében a megfelelő feladatokon dolgozzanak a megfelelő módon és időben. Teljesíteniük kell, és ehhez csapatmunkára van szükség.

Hangzott el a folytatásban Tóth Csaba, a Tázlári Fiatalokért Egyesület elnöke bálköszöntő beszéde, aki így folytatta:
„Ez az este nemcsak a táncról és az ünneplésről szól, hanem arról is, hogy megköszönjük mindenkinek az áldozatos munkáját és hozzájárulását, ami lehetővé tette, hogy ilyen gyönyörű és emlékezetes eseményt rendezhessünk. A pillangók és az asztaldíszek nem csupán dekorációk, hanem a közösségünk szeretetének és elkötelezettségének a jelképei is. Minden apró részlet mögött ott rejlik a közösségünk lelkes és önzetlen munkája.”

Tóth Csaba a Tázlári Fiatalokért Egyesület elnöke

Csaba a beszéde után Fenyvesi Benjáminnak, a szervező társának adta át a szót.
Benjámin kitért a közösség építésre és az egyesület születésnapjára:
„Egy ilyen esemény nem csak a mulatozásról szól, hanem arról is, hogy közösséget alkotunk, hogy együtt ünnepeljünk, és hogy támogassuk egymást. Ez az est a köszönet és a barátság ünnepe is. Mindannyian hozzájárultunk ehhez az esthez és remélem, hogy mindenki talál majd alkalmat arra, hogy új barátságokat kössön, vagy régi ismeretségeit újítsa fel.

Fenyvesi Benjámin szervező

Köszönöm, hogy itt vannak velem és velünk ezen az estén. Kívánok mindenkinek felejthetetlen élményeket és vidám pillanatokat. Töltsük együtt ezt az estét azzal a tudattal, hogy ma este mindannyian részesei vagyunk valami különlegesnek.
Élvezzék a bált, élvezzék a társaságot és legfőképp: élvezzék az életet!
Mivel ez a bál részben az egyesületünk születésnapját ünnepeli, ezért egy kis meglepetéssel készültünk önöknek!”

A tánc betanulása Sólyáné Csuka Mártának volt köszönhető
Megható pillanatoknak lehettünk szemtanúi, amikor Fejes István az egyesület nevében megköszönte Tóth Csabának, a TFE elnökének a munkáját

Az ízletes vacsorát a szanki Korona Étterem biztosította, ami tárkonyos ragulevesből és sültes tálakból állt. A sültes tálak felszolgálása előtt egy meglepetés műsorral készültek, ami László Kata és Hegedűs Dávid előadásában volt látható.

László Kata és Hegedűs Dávid

A hajnalig tartó est hangulatának fokozásában Kis Gyöngyi és Tasi Tamás volt a segítségükre, amit csak a kihagyhatatlan tombola sorsolás állított meg kis időre.

A TFE ezúton is szeretné megköszönni mindenkinek, aki részt vett a felkészülésben és a szervezésben, és köszöni mindazoknak, akik a bálban ott voltak és együtt ünnepeltek velük.
Remélik, hogy mindannyian élvezték az estét és, hogy emlékezetes pillanatokat szereztek egymásnak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (103 db kép)
MEGOSZTÁS