A Kiskőrös Városért Alapítvány tehetséggondozó pályázatot hirdet olyan kiskőrösi általános- és középiskolai diákok számára, akik az irodalom, a művészetek (zene-,képző- és táncművészetek), valamint a sport területén kiemelkedő eredményekkel rendelkeznek. Az Alapítvány a két megjelölt területről két-két diákot kíván támogatni. A támogatás legkisebb összege 50.000 Ft, de nem haladja meg a 150.000 Ft-ot. 

-Hirdetés-

A pályázati anyagokat 2024. június 3. 16 óráig várják postai úton az alapítvány címére (6200 Kiskőrös, Petőfi tér 1. 17-es iroda) vagy személyesen az alapítvány székhelyén, lezárt borítékban leadva. 

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell a pályázati űrlapot (mely letölthető a www.kiskoros.hu oldalról, vagy átvehető az alapítvány székhelyén), egy motivációs levelet, valamint egy, a pályázó szaktanára, edzője által megfogalmazott mentori ajánlást

A pályázati anyagok elbírálásánál előnyt jelent a határidő előtt, az adott területen már elért eredmények bemutatása és azok igazolásainak csatolása. 

Az eredményről 2024. június 15-ig értesíti a pályázókat az alapítvány. 

További információ a kuratórium titkárától, Arató J. Lórándtól kérhető a +36208249885-ös  telefonszámon. 

Kiemelt kép: illusztráció/VIRA.HU archív fotó  

MEGOSZTÁS
Írta: vira