A vármegyei I. osztályú női kézilabda bajnokságban szereplő Kiskőrösi NKSZSE együttese a küzdelemsorozat alapszakaszában olyan eredményt ért el, hogy az alsóházi rájátszásban szerepelhetnek. Az együttes a négycsapatos alsóházban a kiskunhalasiakkal, a soltvadkertiekkel és a soltiakkal küzd meg a helyezésekért.

A kiskőrösi lányok a rájátszás 4. fordulójában április 26-án hazai környezetben fogadták a Kiskunhalasi UKSC gárdáját, akiktől 28-22 (11-15) arányú vereséget szenvedtek: Rostás – Barkóczi 4, Schiszler 2, Zsubori, Németh I. 10, Baticz 1, Lucza 3. Csere: Csepregi 2, Csóka, Markó-Czérna.

-Hirdetés-

A mérkőzés első 15 perce szoros küzdelmet hozott és döntetlenre állt a találkozó vagy egy góllal vezettek a vendégek.

A kiskőrösiek az első félidő végén több labdát is eladtak támadásban, nem voltak pontosak a hosszú indítások és ezt kihasználva vezettek a kiskunhalasiak négy góllal a félidőben. A szünet után voltak szép támadások végén szerzett kiskőrösi találatok, de a kiskunhalasiak hatékonyabban voltak a kapu előtt. A 44. percre eldőlt a találkozó, amikor 10 gólos volt a kiskunhalasiak előnye (14-24). A végjátékban még felzárkózott a kiskőrösi csapat, de a több ifjúsági és serdülő korú játékosokból álló hazai gárda nem tudta igazán szorossá tenni a mérkőzést.

Czérna János – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

-A kiskunhalasiak a legerősebbek az alsóházban, akiktől a rájátszásban idegenben 11 góllal kikaptunk. Sajnos a mi csapatunkból sérülések és egyéb okok miatt egy egész csapatra való játékos hiányzik a keretből, így mindössze egy edzéssel tudtunk készülni. Támadásban voltak szép megoldásaink, de több esetben pontatlanok voltunk, amit az edzéshiányra vezetnék vissza. Úgy gondolom, hogy a hátralévő fordulókban komolyabb terveink nem lehetnek, mert jelenleg a tavalyi szezonhoz képest 10 játékos hiányzik a csapatunkból.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS