Polgárőr vacsorát tartottak 2024. április 26-án pénteken délután Kaskantyún.

Mint arról már korábban beszámoltunk, 2024. január 26-án tisztújító közgyűlést tartott a Kaskantyúi Polgárőr Egyesület, melynek alapítója: Szabó László 30 éven át volt a csoport vezetője. Őt váltotta Virág Tibor az elnöki pozícióban, míg helyettese Bebők Imre, az egyesület titkára pedig Sipos Sándor lett.

Virág Tibor (elnök) és Sipos Sándor (titkár)
-Hirdetés-

Ez volt az első olyan alkalom, amit a későbbiekben kéthavonta szeretnének majd  megismételni, hogy ne csak a szolgálatok alkalmával találkozzanak, hanem rendszeresen legyen lehetőségük arra, hogy megoszthassák egymással tapasztalataikat.

„Jövőbeni terveink között szerepel az illegális szemétlerakatok megszüntetése. A Kiskőrös Városi Polgárőr Egyesülettel is próbálunk jó kapcsolatot ápolni. Már volt közös szolgálatunk is a tanyavilágban. Múlt héten orvvadászokat hajtottunk meg, illetve két szemetelőt is elfogtunk, akik Kiskőrösről hoztak ki Kaskantyúra szemetet. További céljaink között szerepel a gépjármű vásárlás, melyre a Magyar Falu Program által szeretnénk pályázni. Azonban az sem biztos, hogy ezt meg kell várnunk, mert néhány vállalkozó már tett ajánlatot arra, hogy adakoznak részünkre, és még az üzemben tartást is vállalják” – mesélte Virág Tibor, az egyesület új elnöke.

Kapcsolódó cikk
Vezetőség váltás a kaskantyúi polgárőröknél
Vezetőség váltás a kaskantyúi polgárőröknél
2024. január 26-án pénteken tisztújító közgyűlést tartott a Kaskantyúi Polgárőr Egyesület, melynek alapítója: Szabó László 30 éven át volt a...
Nagy Attila szolgálatvezető Kiskőrösről érkezett, aki a képen Virág Tiborral beszélget 
A vacsora kiváló lehetőséget adott arra is, hogy a csoport korábbi vezetőjének, Szabó Lászlónak megköszönjék 30 éves, Varga Tiborné titkárnak pedig 12 éves munkáját, akik egy-egy 3 éjszakás, 4 napos kirándulást kaptak ajándékba a Bükk-hegységbe. 
Az ajándékokról és a vacsoráról is a tagság gondoskodott, a képen Varga Tiborné és Szabó László szerepel

De köszöntötték új belépő tagjaikat is – Száz István, Suba Szilvia Laura, Kocsorva György, Kocsorváné Börönte Erzsébet Berta, Tapolcsányi Sándor, Tapolcsányiné Kun Anett Ilona -, akik hamarosan már a szolgálatba is részt vesznek a veteránok mellett, hogy jártasságot  gyűjthessenek. Továbbá van 11 olyan fiataljuk, akikkel ifi tagozatot alakítottak. Ők már a XII. Kiskőrösi Dutra Találkozón is részt vesznek majd, illetve az országos szövetség zánkai táborába szeretnék majd őket eljuttatni.

Pörkölt készült felajánlásból

A rendezvény közös vacsorával, kötetlen baráti beszélgetéssel zárult.

40 főt hívtak és vártak a vacsorára 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS