2023-ban Filus Tibor Kiskőrös Város Kulturális, Turisztikai és Sport Bizottságának elnöke ötlete alapján először díjazták az előző év kiemelkedő sportolóit és edzőit, amit hagyományteremtő céllal idén is megtartottak. A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.

A 2023-as év női sportlövője: Drexler Christine

-Hirdetés-

Christine a legaktívabb sportlövője a kiskőrösi JP Team Sportlövész Egyesületnek. Városunk vonzáskörzetébe költözve értesült a lőtér működéséről és azonnal csatlakozott a klubhoz. A magyar nyelv megtanulásával párhuzamosan a lőtérszabályokat és a biztonságos fegyverkezelés szabályait is gyorsan elsajátította. Gyorspont, rapid gyorspont, IPSC és Steel Challenge szakágakban képviseli egyesületét.
Negyvenhét versenyen ötvenkettő dobogós helyezést gyűjtött a 2023-as esztendőben. A sok nevezésnek köszönhetően szinte az összes lőteret bejárta hazánkban, képviselve városunkat. Lady kategóriában három országos bajnoki címet tudhat magáénak. Kedvenc szakága a Steel Challenge, szívéhez pedig a sörétespuska áll a legközelebb, ami nem is véletlen, hiszen országos bajnoki címet szerzett sportfegyverével a hölgyek mezőnyében. 

2023-ban 47 versenyen 52 érmet szerzett: 15 darab arany, 17 darab ezüst, 20 darab bronz.

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (3 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira