2023-ban Filus Tibor Kiskőrös Város Kulturális, Turisztikai és Sport Bizottságának elnöke ötlete alapján először díjazták az előző év kiemelkedő sportolóit és edzőit, amit hagyományteremtő céllal idén is megtartottak. A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év férfi kézilabda játékosa: Petróczi-Kis András

-Hirdetés-

Petróczi-Kis András nem csupán egy kiváló kézilabdázó, hanem egy valódi vezér és példakép a Kiskőrösi KSE csapatában. Az elmúlt évben mutatott lenyűgöző teljesítménye, vezetői szerepe és elkötelezettsége azonban túlnő a pályán elért eredményeken. András nem csupán a kapuban, de a csapat összetartásában is kiemelkedik. Olyan személyiség, aki mind a pályán, mind életben példát mutat az elhivatottságról és kitartásról. András nem csupán a győzelmekért, de a csapat szívügyeiért is küzd minden egyes pillanatban.

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (4 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira