Május 1-jén Izsák főterén nagy sikerrel zajlott a ,,Találkozzunk” névre keresztelt majális. A rendezvényt Lakatos Tamás polgármesterjelölt és képviselőjelölt társai szervezték.
Balról jobbra, a szervezők: Vígh-Kanizsai Ágnes, Fekete-Szántói Kata, Dr. Tőkés Tamás, Gréczi Gábor, Lakatos Tamás, Dr. Reznerné Viczián Erzsébet, Cseh-Szakál Judit és Bernáth Gábor

A napsütéses időben a főtér zsúfolásig megtelt családokkal, fiatalokkal és idősekkel, miközben a teret a zene és a szórakozás töltötte meg, új színfoltot hozva ezzel a város életébe.

Képviselőjelöltek osztják a forró gulyáslevest a tűző napon
-Hirdetés-

A PartyService zenekar kellemes hangulatot teremtett, míg a rendezvénysátor alatt és a büfében finom falatok várták az érdeklődőket. A polgármester- és képviselőjelöltek közel 600 adag ingyenes gulyáslevest osztottak szét ebédidőben, ami nemcsak a résztvevők megelégedését szolgálta, hanem a rászoruló izsáki családoknak is segítséget nyújtott a becsületkasszában gyűjtött adományok révén.

Lakatos Tamás polgármesterjelölt osztja az ebédet

A gyerekek számára is számos izgalmas programot kínáltak, mint például az ingyenes légvár, kisvonat, arcfestés, csillámtetoválás és hajfonás.

Az orgoványi önkéntes tűzoltók bemutatója és a kiállított földmunkagépek pedig a gyerekek nagy örömére szolgáltak, akik egész nap felfedezhették és kipróbálhatták ezeket az érdekes eszközöket.

Az egész rendezvény egy igazi közösségi élményt nyújtott, amelyben a ,,Találkozzunk” mottó nem csupán egy szlogen volt, hanem valós találkozási ponttá vált a város lakói számára. Ez a majális megmutatta, hogy az ilyen közösségi események nemcsak szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak, hanem összekovácsolják és erősítik a helyi közösséget is.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (70 db kép)
MEGOSZTÁS