2023-ban Filus Tibor Kiskőrös Város Kulturális, Turisztikai és Sport Bizottságának elnöke ötlete alapján először díjazták az előző év kiemelkedő sportolóit és edzőit, amit hagyományteremtő céllal idén is megtartottak. A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év játékosa: Nehéz Attila
-Hirdetés-

Nehéz Attila, már 2016-ban megmutatta, hogy rendkívüli potenciállal rendelkezik a sportágban. Pályafutását a HC Kiskőrös csapatában kezdte a Szupermini bajnokságban, még kisgyermekként. Az U14 bajnoki cím megszerzése nem csupán a siker véletlen összjátéka volt, hanem Nehéz Attila elszánt erőfeszítéseinek és tehetségének a gyümölcse. Az összes ráfordított energia és kitartás kifizetődött, és elismerésre méltó eredményeket hozott. Attila példája rámutat arra, hogy a jégkorong nem csupán a fizikai erőről és ügyességről szól, hanem a hosszú távú elkötelezettségről és a kitartásról is. Fiatal kora ellenére képes volt megtapasztalni a csapatmunka és az egyéni fejlődés fontosságát, ami alapján további sikereket remélhetünk tőle a jövőben. Nehéz Attila példaértékű tehetség a magyar jégkorong számára, és reméljük, hogy továbbra is a sportág fényét fogja képviselni a jövőben.

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira