A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év női kutyása: Szabadi Enikő

-Hirdetés-

Hosszú évek óta tagja a Kiskőrösi Kutyaiskolának Szabadi Enikő, aki nagyon sok versenyen, vizsgán vett részt és kiemelkedő munkájával vitte országszerte jó hírnevét a városunknak. Nem csak kiemelkedő tudású kutyása a Kiskőrösi Kutyaiskolának, de elvégezte a Habilitációs tanfolyamot és iskolák kutyával való tanítását is végezheti. Több alkalommal lett a Kiskőrösi Kutyaiskola legjobb versenyzője és méltán lett tudása alapján több társával oktatója, kiképzője. Munkájával rengeteget segít a társadalmi munkákban, társai tudásának gyarapításában és hosszú évek óta viselkedésével, szorgalmával, példamutató magatartásával vívta ki elismerését és a 2023-as legjobb női kutyása címet.

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira