A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év férfi sportlövője: Maglódi Norbert

-Hirdetés-

Sportlövő pályafutását négy éve kezdte a JP Team Sportlövész Egyesületben. Edzője az egyesület alelnöke Maglódi Attila. Tehetségének és szorgalmának köszönhetően már több éve meghatározó versenyzője a Steel Challenge közösségének. Több országos csúcsot jegyeznek a neve mellett. Kiskaliberű puska divízióban már egymást követő második évben tudta mindkét lövészsport szövetségnél elhódítani a felnőtt kategória országos bajnoki címét, juniorként. A Magyar Sportlövők Szövetségénél ezen felül az országos bajnokságon kiskaliberű pisztoly divízió felnőtt bajnoki címét is megszerezte. Korosztálya (junior korosztály) tekintetében a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetségnél négy divízió országos bajnokává vált. Ugyanennek a szövetségnek a berkein belül a felnőtt mezőnyben kiskaliberű puska nyílt és optikai versenyszámban sikerült országos bajnokká válnia. Ezen túlmenően a kiskaliberű pisztoly nyílt és optikai divíziókban egy második és egy harmadik helyezést ért el szintén a felnőttek közt. 

A 2023-as esztendőben 12 versenyen 53 érmet szerzett:
  • 45 darab aranyérem
  • 4 darab ezüstérem
  • 4 darab bronzérem
Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira