A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év év női edzője: Czérna János
-Hirdetés-

Czérna János a 2008-ban létrehozott Kiskőrösi NKSZSE egyik alapító tagja, de Kiskőrös városában folytatott kézilabda edzői tevékenysége sokkal korábban kezdődött, évtizedekkel ezelőtt.

A 2008-ban újoncként induló kiskőrösi lányokkal megyei bajnokságot nyert már az első évben.

2010-től kollégájával, László Zsolttal megkezdték a városban az utánpótlás bázis kialakítását. Az egyesület kezdetben 2-3, majd mostanra 8-9 csapatot versenyeztet.

Az edzői feladatai mellett, az egyesület háttérmunkájában is aktívan részt vesz. Elhivatottságának és kitartásának köszönhetően mára stabil egyesületté vált a Kiskőrösi NKSZSE.

Czérna János az évek folyamán több korosztállyal nyert bajnokságot. Számos, keze alatt nevelkedett játékos I. osztályú klub utánpótlásában folytatta pályafutását.

A 2022/23-as U19-es III. osztály „H” csoportját megnyerte ifjúsági csapatával.

Elkötelezettsége és szenvedélye a kézilabda iránt példaérétkű, és bízunk benne, hogy még sok évig folytatja lelkiismeretes munkáját!

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira