A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év jégkorong edzője: Elekes Levente
-Hirdetés-

Elekes Levente nem csupán a játékosokat képezi, hanem az egész csapatot is a győzelem felé vezeti. Levente többszörös válogatott jégkorongozó, aki pályafutása során számos sikert ért el, és most a HC KISKŐRÖS U14-es csapatát irányítja.

Olyan elkötelezett vezetőedzője a csapatnak, aki nemcsak a pályán, de azon kívül is példakép és inspiráció a fiatal játékosok számára. Az ő irányítása alatt a jövő bajnokai formálódnak, akik nemcsak a pályán, de az élet minden területén kiemelkedő teljesítményre képesek lesznek.

A klubbal közös célja, hogy ne csak játékosokat neveljenek, hanem jövőbeli vezetőket és példaképeket is a sport világában.

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...
MEGOSZTÁS
Írta: vira