A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év edzője: Füleki Antal
-Hirdetés-

Füleki Antal neve mára már szinte összeforr a kiskőrösi labdarúgással. Az ózdi születésű sportember 1998 nyarán került Kiskőrösre, és – több vidéki és külföldi csapatban töltött játékperc után – Kiskőrösön, még aktív játékos korában kezdte el az edzősködést a Petőfi Szabadidő SE-ben. Több mint tíz éves edzői pályafutása alatt szinte minden korosztály munkáját koordinálta. Szakmai felkészültségét mutatja, hogy a Kiskőrösi LC 2021/2022 bajnoki szezonban, a megyei I. osztályban szereplő csapata, az Ő felkészítésével – hosszú évek óta a legjobb eredményt elérve – a 2. helyen végzett. Elmondása alapján az utánpótlás csapatok mellett érzi igazán otthon magát. Pedagógusként évtizedek óta a sport szeretetére és fontosságára neveli tanítványait, akik szeretettel fogadták mindig is.

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...
MEGOSZTÁS
Írta: vira