A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év edzője: Maglódi Attila
-Hirdetés-

Már a lőtér újraindításában kiemelt szerepe volt. A JP Team Sportlövész Egyesület fejlődését a magas szintű szakmai háttér biztosításában a tagság bővülésében és az utánpótlás nevelésben látja. 2010 óta oktat és tartja az edzéseket a városi lőtéren. Diák és felnőtt tanítványai országos bajnoki címeket dobogós helyezéseket értek el a különböző szakágakban és divíziókban. Sportlövőként szintén eredményes versenyző, bár elsődlegesen az oktatás a választott területe. 2023-ban az MDLSZ Steel Challenge országos bajnokságán kiskaliberű puska optikai irányzék divízióban  senior kategóriában bronzérmet szerzett. Személyének köszönhetően a lőtér és lövészklub több rendezvénynek is otthont ad a várossal együttműködve, legyen az sportágválasztó, városi rendezvény, vagy társadalmi szerepvállalás.

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira