A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év női úszója: Simon Emma
-Hirdetés-

A Kiskőrösi Vízisport Alapítvány úszója Simon Emma 6 éven át tartó, töretlen, kitartó edzésmunkájának köszönhetően többször állt a „B” kategóriás diákolimpia megyei döntőinek élén, úszás sportágban. Mindezek mellett több „A” kategóriás területi versenyen is megmérettetett és nyert korábban dobogós helyezéseket. A 2023-as Úszás Diákolimpia dél-alföldi régióbajnokságán Békés, Csongrád és Bács-Kiskun vármegyék versenyzőit maga mögé szorítva győzött a 100 m-es mell- és gyorsúszásban. Az országos döntőn a 100 m mellúszást korcsoportjában megnyerte, 100m gyorsúszásban 6. helyezést ért el.

Idén februárban a megyei diákolimpia egyéni gyors- és mellúszó számainak megnyerése mellett, iskolatársaival a 4x100m-es leány gyorsváltóval is az országos döntőbe jutott, ahol a pontszerző 4. helyen végeztek. Sporteredményei mellett az iskolában példamutató szorgalmával, kiemelkedő tanulmányi munkájával méltán vívja ki társai és tanárai elismerését.

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...
MEGOSZTÁS
Írta: vira