A 2024. május 1-jei Városi Sportmajálison került sor a kiskőrösi sportolók és edzők elismerésének díjátadójára a Szabadidőparkban. Az emlékplaketteket Domonyi Lászlótól, Kiskőrös város polgármesterétől és Filus Tibor önkormányzati képviselőtől vehették át a díjazottak.  

A 2023-as év férfi játékosa: Torgyik Máté
-Hirdetés-

Torgyik Máté már 2011-ben igazolt labdarúgó volt Kiskőrösön a Bem Diáksport SE csapatánál. Egész pályafutását a kiskőrösi labdarúgásban töltötte. A még mindig „csak” 18 éves Máté sporthoz való hozzáállása, alázatossága példaként szolgálhat a mostani fiatalok elött is. Nem egy idényben párhuzamosan, több korosztályban is pályára lépett, ezzel is segítve az egyesületet. Szinte nem található olyan év, amikor ne került volna aranyérem a nyakába a különböző bajnokság végén. Tehetségének, szorgalmának és az elvégzett munkának köszönhetően 16 éves korától már a felnőtt labdarúgásban is szerepet kapott. A Kiskőrösi LC-ben a 2021-2022 bajnoki szezonban a megyei III. osztályú csapatban 8-szor, a megyei I. osztályú, 2. helyezett csapatban 1 kupamérkőzésen is szerepet kapott, azóta is – fiatal kora ellenére – meghatározó tagja a felnőtt csapatnak. Sportpályafutása mellett tanulmányaira is büszkék lehetünk, ékes bizonyságát adva a tanulás és a sport egymást segítő szerepéről is. Pályafutása azóta is töretlenül ível felfelé, mely reményeink szerint még hosszú-hosszú, és eredményes kiskőrösi szereplést vetít előre.

Kapcsolódó cikk
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
Városi Sportmajálist és „Év sportolója” díjátadót tartottak Kiskőrösön
2024. május 1-jén újra a már megszokott módon Sportmajálist rendeztek Kiskőrösön. A helyszín ezúttal a Szabadidőpark volt, ahol a város...
MEGOSZTÁS
Írta: vira