Civil kezdeményezésként kerül megszervezésre május 19-én a Vadkerti-tónál a Tóparti Sokadalom elnevezésű program. A főszervező Szabó Zsuzsanna és Csák Dániel számára nagyon fontos a közösségépítés és a kézműves termékek előtérbe helyezése, amelyre jó példát mutatott a közel 50 kiállítóval megrendezett esemény.

A Vadkerti-tó partján a kemping melletti zöld, fás, a kerékpárúttal behatárolt területen alakították ki a program helyszínét. Kézműves termékek bemutatója és vására, valamint olyan kísérő programok voltak, mint pónilovaglás, légvár és kisállat simogató.

-Hirdetés-

Az ország minden részéről érkeznek értékes, minőségi portékát készítő alkotók, kézművesek. A kézművesek utcájában kizárólag autentikus termékek, alkotások, eszközök, kaptak helyet, ezzel is népszerűsítve a magyar kreativitást, a tehetséget, a találékonyságot, és legfőképpen az egészség, az újrahasznosítás, a fenntarthatóság, a klímavédelem területén kifejtett áldásos tevékenységet.

A „Tóparti sokadalom” Facebook oldalán folyamatosan olvashatók a kiállítók bemutatkozásai. A hagyományteremtő célzattal elindított program a szervezők tervei szerint havi rendszerességgel kerül megrendezésre.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (73 db kép)
MEGOSZTÁS