Újabb 70 millió forintot fordíthatunk a soltvadkerti Sportcsarnok további fejlesztésére – adták hírül a város közösségi oldalán. 
,,Most kaptuk az örömteli hírt, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség támogatásának köszönhetően, TAO forrásból megkezdődhet a Városi Sportcsarnok III. ütemének kivitelezése.
Ebben az épület homlokzat felújítása, a födém szigetelése, az öltözők, kiszolgáló helyiségek korszerűsítése, az ablakok zsaluziával történő árnyékolása, védőhálók beszerzése, digitális eredményjelző tábla, térelválasztó elemek szerepelnek.”
 
Kiemelték – a néhány héttel ezelőtt átadott sportcsarnokban tehát továbbra is folytatódik a munka, ez azonban nem zavarja a sportolók felkészülését, a sportcsarnok zavartalanul használható lesz.
 
,,Terveink szerint még idén befejeződhet a III. ütem és egy európai színvonalú sportcsarnok biztosítja a sportolási lehetőséget Soltvadkert sportolóinak, illetve tanulóink is minőségi térben tölthetik a testnevelés órákat.
Köszönjük vállalkozóink nagylelkű támogatását, kiemelve a SOLTÚT Kft. közel ötvenmillió forint felajánlását. Köszönjük a pályázatot előkészítő és koordináló STE partnerségét, Fenyvesi Anikó áldozatos munkáját! Hajrá Vadkert!” – olvasható Soltvadkert Város közösségi oldalán.
 
Kapcsolódó cikk
Ünnepélyes keretek között adták át a felújított városi sportcsarnokot Soltvadkerten
Ünnepélyes keretek között adták át a felújított városi sportcsarnokot Soltvadkerten
A Soltvadkerti TE, a Gyöngyház Kulturális Központ és Soltvadkert Város Önkormányzata szervezésében 2024. május 8-án délelőtt rendezték meg a felújított...
 
Forrás: Soltvadkert Város Facebook oldal
Képek: vira.hu archív
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira